سلام دوستان داخل این تاپیک قراره در رابطه با این گوشی بحث و گفتگو بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان داخل این تاپیک قراره در رابطه با این گوشی بحث و گفتگو بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من حدود 3 ماهه که این گوشی رو خریدم .اولش خیلی هنگ میکرد و کند بود اعصابم رو خورد کرده بود اما از وقتی که آپدیت کردم خیلی از مشکلاتش حل شده. اما هنوز مشکل فارسی و همچنین ساعت اس ام اس رو داره.
آپدیت جدیدش هم ا.مده که تو همین یکی دو 2 روز منم آپدیت میکنم خبر تغیرراتش رو بهتون میدم.
اگه این گوشی رو تازه خریدید حتما آپدیتش کنید وگرنه بعد از چند هفته از شدت هنگ و کندی ازش زده میشید.
ورژن جدید فایرم ور براش که امده R9f011 هست.
بشتابید برای دانلود که میگن مشکل ساعت اس ام اس رو هم حل کرده.
Administrator
امیرحسین جان یه خرده توضیح درباره دوربین و کیفیتش + بلندی و کیفیت پخش آهنگ و ... صجبت کن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
گوشي جالبي به نظر ميرسه ولي حيف كه دوربين نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي قيمتش چيه چنده !
|
|
حق آب و گل داره
عضو VIP شهر سختافزار
بله گوشی اسمارت فون M600 سونی اریکسون
این گوشی از سیستم Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 استفاده میکنه که قابلیت نصب برنامه های جاوا هم داره
دارای 80 مگ مموری داخلی و یک مموری کارت 64 مگی از نوع M2 که داخل پک گوشی هستش
دارای بلوتوث ورژن 2 + اینفرارد و فاقد رادیو
صفحه نمایش TFT touchscreen, 256K colors (فینگر تاچ) با قلم مخصوص برای کارکرد روی LCD
کیفیت صفحه بسیار بسیار بالا بطوری که تو هیچ گوشی (SE) بنده تاحالا ندیدم این کیفیت رو
کی پد از نوع QWERTY که هر کلید میتونه تو دو سمت راست و چپ دو تا حرف مختلف رو تایپ کنه
قابلیت نوشتن حروف با قلم نوری یعنی وقتیکه شکل حرف در صفحه کشیده میشه ، تایپ هم میشه و در اس ام اس بسیار به کار میاد و واقعا قابلیت جالبیه جدای از تایپ با کی پد
باطری 900 میلی آمپر و شارژ قابل قبول
بدون دوربین و قابلیت Flight mode (هواپیما)
در دو رنگ مشکلی و سفید
فکر میکنم کافی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (16-04-07)
Administrator
آقا مهدی لطف میکنید یه خرده در این مورد توضیح بدید ؟قابلیت Flight mode (هواپیما)
سپاس
عضو VIP شهر سختافزار
مهراد جان هر گوشی تو هواپیما كار نمیكنه فكر میكنم هم بخاطر سیستم ایمنی و حفاظتی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما این گوشی این قابلیت رو داره كه با سیستم هواپیما مچ بشه و بشه ازش استفاده كرد (كه تو اینصورت هم نمیدونم اجازه مكالمه هست یا نیست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (17-04-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks