فکر میکنم شما دوراه دارید. یکی پچ کردن فایل روی گوشی . یکی بدید بیرون فلش فارسی خاورمیانه رو بریزن براتون که دومی بی دردسرتره
من سوني اريكسون z550i دارم. منو گوشي فارسي هست ولي اس ام اس عربي داره فقط. يه مدت خود به خود حروف فارسي اظافه شد و خيلي راحت بودم ولي باز مثل اولش شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه برنامهاي داره ميشه برام بزارين؟
ممنون ميشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
| 
          | 

حق آب و گل داره

کاربر شهرسختافزار

خب پچی هست که بشه برای k800 هم فلش کرد؟

عضو VIP شهر سختافزار

به هر دو دوست عزیز mahmoudezoj و meha عرض خوشامد گویی دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله همونطوری که سعید عزیز هم اشاره کردند ؛ برای هر دو گوشی جهت استفاده از زبان فارسی باید گوشیتون
فلش بشه تا بتونید از منوی فارسی استفاده کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منو فارسي دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اس ام اس فارسي ميخوام تايپ كنم. ولي حروفش عربي هست ژ، پ، چ و گ نداره.
گوشيمم z550 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

حق آب و گل داره

فکر میکنم پچ هست و باید با یک نرم افزار مثل se toolsو مشابهش فلش کنید . ولی من خودم تجربه خوبی ندارم از پچ کردن. نه اینکه بخوام بترسونمتون ولی اگر یکم ناوارد باشین دردسر میشه و باید بدین بیرون gdfs رایت کنن و... اگر سریال اصلی نباشه و هزارتا دنگ و فنگ. اگر میتونی بده بیرونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
| 
          | 
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks