اسپيكر كه اينطور نيست اما ممكنه يهو كلا اسپيكر بسوزه كه من اين موزد را تو w550 ديدم
اما هدفون ضعيف ميشه و علتش هم كثيف شدن پارچه محلفظ هست. اين اواخر كه و800 رو فروختم صداش نصف شده بود كه موقع فروش پارچه رو برداشتم و عادي شد
Administrator
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali aghajari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمیکنم اینطور باشه ... واسه من که اینطوری نبوده .
سپاس
حق آب و گل داره
عضو VIP شهر سختافزار
بله اسپیكر ضعیف نمیشه بلكه سوراخهایی كه برای خروج صدا تعبیه شده كثیف میشه و گردوغبار میگیره كه باید تمیزش كرد
کاربر شهرسختافزار
میدونید فكر كنم منظورشون ضعیف شدن صدای مخاطب موقع مكالمه هست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
ali aghajari (21-04-07)
کاربر شهرسختافزار
سلام بچه ها
من گوشی w810دارم . کسی میدونه چطوری میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که بعضی از تماسها رو به طور خودکار رد کنه؟؟؟ یعنی نیازی نباشه که وقتی زنگ میزنن خودم اون رو رد تماس کنم .
|
|
حق آب و گل داره
ali aghajari (21-04-07)
کاربر شهرسختافزار
اگه مثلآ توی حالت سوم بزارم فقط اونایی رو كه توی لیست هستن قبول میكنه و به تماسشون میتونم جواب بدم...ولی میخوام طوری باشه كه مثلاَ به شماره شخص خاصی فقط جواب ندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
عضو VIP شهر سختافزار
دوست عزیز این كار نمیشه كه شما فقط یك شماره خاص رو جواب ندی
باید ببینی برنامه جاوایی هست كه اینكارو بكنه یا خیر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks