مشترك مورد نظر در دسترسنميباشد[FONT='Tahoma','sans-serif']دوستان عزيز سلام[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']اگه ميخواهيد در دسترس نباشيد كد[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']زير را به گوشيتون بديد[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] :
1 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ـ[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] *
2 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ـ 21[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']
3 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ـ[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] *
4 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ـ 021[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']
5 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ـ[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] #
6 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ـ[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] ok
[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']بعد اگه خواستيد در دسترس بشيد[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] :
1 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ـ[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] #
2 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ـ 21[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']
3 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ـ # خداوكيلي به[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']كارت اومد تشكر كن
[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']یک نوع دیگه برای در دست رس نبودن هست که من خودم برای[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']سونی اریکسون امتحان کردم از درون منو - ستینگز - کانکتیویتی - موبایل نتورک - سلکت[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']نتورک - بعد از مدتی که سرچ کردن تموم شد 1 گزینه که توش عدد 70 هست پیدا میشه اون[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']رو انتخاب کنید موبایلتون در عین حال که روشنه همیشه یا خاموشه یا در دست رس[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']نیست
[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']یک نوع دیگه[/FONT]#0912*21* و بعد okبرای خارج دن از این حالت................#21#
این هم تست کنید جواب میده
راه ساده تر اینه که وقتی گوشیتون روشنه باتریشو بکشین
دیگه در دسترس نخواهید بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks