استفاده از اطلاعاتی که برنامه به ما می دهد :
یک نمونه ببینیم تا بعد باهم در موردش بحث کنیم :
این مثال یک گوشی k800 است.کد:ChipID:9900,EMP protocol:0301 PHONE IS RED RETAIL PRODUCT FLASH CID detected:51 Speed:921600 Flash ID check:897E Flash props sent ok OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35********* CERT:RED FLASH CID:51 COLOR:RED Model:K800i MAPP CXC article: R1GB001 prgCXC1250210_GENERIC_WI MAPP CXC version: R1GB001 Language Package:M_EAST_N_AFR CDA article: CDA102568/6 CDA version: R5A Default article: cxc1250490 Default version: R1GB001 Operator: 000-00
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT گوشی یک محصول از رنگ قرمز (پس مناسب کار با برنامه setool2lite (
FLASH CID detected:51 : پس cid که دنبالش بودیم پیدا شد از اونجا که برنامه از 49 تا 52 پشتیبانی می کنه پس آخ جون!
IMEI:35********* : سریال گوشی که من ستارش کردم تا از گوشی پسر خاله سو استفاده نشه!
این بخش مهمه چرا که همون مبحث سریال اصل بودن و چنج و ... که بعد مفصلا با هم صحبت می کنیم فعلا سریال این قسمت رو با پشت گوشی و جعبه چک کنید ببیند یکسانه یا نه. حالا اگه نبود هم زیاد نگران نشید بعد می گم.
Model:K800i گفتم که!
MAPP CXC article: R1GB001 این همون ورژن نرم افزار گوشی که بهش firmware هم می گیم (مثل لاتینش بخونید فیرم ویر )
پس در مورد این گوشی چند بود دوستان؟ بله : r1gb001
اصلا عجله نکنید حالا ما با جناب فیرمویر کار داریم .
prgCXC1250210_GENERIC_WI : این نوع نرم افزار رو مشخص می کنه درسته فهمیدیم ورژنش رو ولی باز بین ورژن ها هم فرق هایی هست.
توضیح مهم اینه که برای گوشی های 2010 , 2012 (حالا این که 2020 بود هیچ!) این شماره که بعد از cxc اومده رو یادداشت کنید مثلا اینجا هست CXC1250210 .
وارد پوشه برنامه setool2lt بشید و در پوشه rest برید باید یک فایل هم شماره این پیدا کنید حالا اگه نباشه چیکار باید کرد یه برنامه هست که میشه با اون ساخت بعد که گفتم فایل main چیه می گم که از روی فایل main میشه فایل rest ساخت.
پس فایل rest رو هم شنیدید : یک فایل که هر کاری بخواهیم روی گوشی های 2010 و 2012 انجام بدیدم اگه توی برنامه نباشه گوشی خاموش می مونه( نه این که دیگه روشن نشه بلکه باید این فایل رو اضافه کرد و دوباره با برنامه کار کرد تا گوشی روشن بشه)
Language Package:M_EAST_N_AFR نشون می ده منطقه زبانی گوشی رو که باز هم بعد می گیم هر کدوم شامل چه زبانهایی مثلا این الان خاورمیانه و شمال آفریقاست و فارسی و عربی و فرانسوی و انگلیسی هم داره.
Default version: R1GB001 ورژن نرم افزار پیش فرض که خیلی مهم نیست چون ما بسته به میل خودم تغییر می دیم.
اینم از لوگ!
بله به کسب این اطلاعات می گوییم لوگ گرفتن از گوشی.
گوشیمون همه چیزش از db تا cid و رنگش عالی بود می رویم سراغ مرحله بعد.

Bookmarks