کسی می تونه این برنامه رو (VIDEO DJ) که توی گوشی های k750 و k510 و ... وجود دارده، برای من اینجا آپلود کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کسی می تونه این برنامه رو (VIDEO DJ) که توی گوشی های k750 و k510 و ... وجود دارده، برای من اینجا آپلود کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
سلام دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویت جدیدتون رو تبریك میگم و آرزوی موفقیت دارم برای جنابعالیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرضم به خدمت شما كه این برنامه بصورت كارخونه ای رو گوشیهای سونی اریكسون ریخته میشه و بصورت جداگانه به احتمال 95 درصد نیست باسه دانلود
مگه اینكه شما از برنامه های مشابه موجود استفاده كنی كه اگه پیدا كنم حتما برات میزارمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
تو خود سایت سونی اریکسون یه چرخ بزنید ببین پیدا میشه یا نه ...
آخه من یه بار یه گیم میخواستم اونجا بودش ..
عضو VIP شهر سختافزار
مهراد جان كل سایت سونی اریكسون رو گشتم اما چیزی پیدا نكردم
Administrator
من با GPRS موبایل رفته بودم که چند تا بازی داشت واسه دانلود ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیه چیزاشو دقت نکردم ...
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks