برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K510i نگیر ( K750i خودت که خیلی بهتره ! )
من هم عین ماله تو را دارم توی این رنج هیچ گوشی از نظر دوربین بهتر از اون نیست تنها چیزی که می تونه در بعضی از زمینه ها برتر باشه W810i هست که صداش بلند تره چون K750i تنها عیبش به نظر من بلند نبودن صداش هست ...
Z610 هم گوشی خانومی ای هست اما طراحی LCD مخفی روی دربش بسیار جالبه ... ( در کل بیخیالش شو ) ...
اگه LCD خیلی خوب می خوای هم موتورولا V3X چراکه تنها گوشی ای هست توی این قیمت که LCD بسیار شفافی داره و ساخت سفارشی شرکت شارپ هست !
مشکلی که هم K750 داره و این را تا حدودی W810 هم داره اینکه توی آفتاب LCD مشخص نیست ...
اگه هم متفاوت می خوای برو موتورولا A1200 بخر 250 تومان که LCD تاچ اسکرین داره و ظاهرش هم خیلی خوبه ( در کل کارایی های موتورولا از زمین تا آسمون با سونی اریکسون فرق می کنه اما سونی اریکسون کارآمد تر هست ) ... ( سیستم عامل این گوشی لینوکس موبایل هست ) ...
راستی چرا می خوای K750 را بفروشی ؟
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks