در مورد اینکه pc suite موبایل و950 منو نمیشناسه چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
کاربر افتخاری
در مورد اینکه pc suite موبایل و950 منو نمیشناسه چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
بله اون موقعی که من ام 600 داشتم همین مشکل ساپورت نکردن myphone explorer رو داشتم
واقعا سخته که نشه از گوشی بک آپ بگیری
دوستان اگه برنامه ای برای مدیریت و بک آپ گیری از گوشیهای اسمارت فون دارن حتما بزارن که بسیار کاربردیه
با تشکر
مهدی
کاربر افتخاری
سلام بچه ها. گوشی من w950هست.
ساعت sms درست نیست ، روی honololu( یه چیزی مثل این ) گذاشتم بازم درست نشد. زمان sms رو 8 ساعت عقبتر اعلام کرد!!!
فرمت pic msg رو که به صورت sms ارسال میکنن برام ، اصلا شناسایی نمیکنه!! برنامه خاصی هست برای اینکار هست؟؟؟ بیرون مغازه ها این برنامه رو دارن یا اصلا نیست؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی عکس بالایی تم قسمت واکمن گوشی رنگش سبزه یا اینکه کلا عوض شده! چه جوری این کار رو میکنن؟؟؟
آخرین ویرایش توسط arven_andomil در تاریخ 24-08-07 انجام شده است
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب مگه با اون 5 تا دایره رنگی که پایین سمت راست ه عوض نمیشه ؟؟ !
کاربر افتخاری
نه ! با اونا رنگ کل صفحه عوض نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، توی زمینه مشکیه واکمن دایره های کوچیک رنگی هست که فقط اونا تغییر میکنن!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jaSt 4 mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگه : با برنامه تم کریتور چه جوری میشه رنگ فونت رو برای sms نوشتن عوض کرد؟؟ همچنین رنگ زمینه اون قسمتی که شماره تماس رو مینویسیم تا تماس بگیریم؟؟( contacts رو نمیگم) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
कभी हार
يك مشكل خيلي عجيب !!!:
من يك مدتي هست كه آهنگ هايي كه روي گوشيم ميريزم مشكل پيدا مي كنند به اين صورت كه مثلا من چند تا آهنگ روي گوشيم دارم از طريق بلوتوث يا از كامپيوتر ميريزم روي گوشيم ( روي مموري ) بعد اين آهنگ خود به خود مشكل پيدا مي كنه و ميكس شده از چندين آهنگ ديگه هست كه اصلا توش از آهنگ خبري نيست و از وسط و .... يك آهنگ ديگه توش هست و يا حتي در بعضي از قسمت هاي آهنگ تند يا كند ميشه ...
يك بار هم مموريم را فرمت كردم دوباره همين اتفاق افتاد ميخواستم بدونم مشكل از چي هست ...
اين مشكل در مورد عكس ها هم صدق ميكنه كه قاطي ميشه رنگ ها و ... !!!
ممنون
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
مموری کارتت چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون ارجینال مال خودشه یا بعدا" خریدی؟ این مشکلات فقط به دلیل وجود مموری خراب میتونه باشه
C U L8R
عضو VIP شهر سختافزار
در مورد سوال اولت :
تاریخ میلادی رو درست به گوشیت دادی یا نه ؟ میتونه باسه این مورد هم باشه
در مورد عکس دوم که بک گراند زمینه پلیرت سبزه امکان داره گوشی با ورژن جدید که آپدیت بشه رنگش عوض بشه
arven_andomil (25-08-07)
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی.
فرمت pic msg رو که به صورت sms ارسال میکنن برام ، اصلا شناسایی نمیکنه!! برنامه خاصی هست برای اینکار هست؟؟؟ بیرون مغازه ها این برنامه رو دارن یا اصلا نیست؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهر سختافزار
Pic SMS های هر برندی باید به گوشی خودش فرستاده بشه
مثلا عکسهای مسیج سونی اریکسون فقط در خود گوشیهای سونی اریسکون باید فرستاده بشه تا بشه دیدش
این عکسها معمولا با فرمت Wbmp هست تو سونی اریکسون که در نوکیا قابل مشاهده نیست
برای نوکیا هم Ota هستش
arven_andomil (25-08-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks