من مسئولیت هیچ گونه مشکلی رو که شاید با انجام دادن این روش برای گوشی شما پیش بیاد رو قبول نمیکنم.پس اینو با مسئولیت خودتون انجام بدید.البته من تا حالا که حدود یک هفته هست در گوشی خودم انجام دادم مشکلی برام پیش نیومده
مرحله 1: دسترسی به پوشه های سیستمی
برای انجام اینکار به برنامه هایی نیاز هست که باید در گوشی و کامپیوتر خودتون داشته باشید
4 تا برنامه زیر را دانلود کنید
فایل اول) فایل زیر را دانلود و تو کامپیوتر نصب کنید.حجمش حدود 21 مگابایت هست.فقط حتما در مسیر پیش فرض برنامه نصب کنید و مسیر اونو عوض نکنید.مسیر پیش فرض C:\Python25 هست.
كد:
کد:http://downloads.activestate.com/ActivePython/windows/2.5/ActivePython-2.5.1.1-win32-x86.msi
چون حجم برنامه برای بعضی از دوستان ممکنه زیاد باشه من برنامه رو به 7 قسمت تقسیم کردم که میتونید از لینک زیر هم دریافت کنید
Part 1
Part2
Part3
Part4
Part5
Part6
Part7
فایل دوم) اینو هم که حجمش حدود 77 کیلوبایت هست دانلود کنید و تو کامپیوتر نصب کنید
کد:http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=pyserial&filename=pyserial-2.2.win32.exe&use_mirror=dfn
فایل سوم و فایل چهارم:تا اینجا کار برای همه گوشی ها یکسان بوده ولی دو تا فایل بعدی برای گوشی ها متفاوت هست
گوشی های N82 و N95 و 5700 و N81 برای دریافت فایل سوم و چهارم فایل ضمیمه اول رو دانلود کنن
بقیه گوشی ها برای دریافت فایل سوم و چهارم فایل ضمیمه دوم رو دانلود کنن
حالا که 4 تا فایل بالا رو دانلود کردید میرسم به قسمت عملیاتی برنامه
گوشی رو با روش Pc Suite به کامپیوتر وصل کنید(با کابل USB ) و بعد که اتصال انجام شد
به مسیر زیر برید
کد:Control Panel>System>Hardware>Device Manager>Ports
حالا شما باید اسم گوشی خودتون رو ببینید.اینجا رو حالت ممکنه رخ بده. یا مثل عکس زیر جلو اسم گوشی شما پورت ارتباطی رو نوشته و یا ننوشته.
اگه نوشته که تقریبا اینطوریه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت کنید که پورت مورد نظر 3 هست تو این مثال
اگر هم ننوشته مطابق عکس جلو برید
خوب تو این یکی مثال هم پورت مورد نظر شماره 12 بود.(پورت گوشی من 12 بود)
این شماره پروت رو به یاد داشته باشید
حالا فایل B.py را که از ضمیمه خودتون دانلود کردید با notepad بازش کنید
و CTRL+F رو بزنید. تو قسمت جستجو عبارت "= ser " رو بدون علامت های " وارد کنید
توجه: بین عبارت ser و = یک جای خالی وجود دارد
حالا که کلمه مورد نظر رو تو فایل متنی پیدا کردید یه همچین عبارتی خواهید دید
عدد 5 رو پاک کنید و به جای اون عدد پورتی را که که قبلا بدست آوردید رو ازش یکی کسر کنید و بزارید جای اون .مثلا اگه پورت شما 10 بود باید اینجا 9 رو وارد کنید.اگه پورت شما 7 بود باید اینجا 6 رو وارد کنید.مال من چون 12 بود عدد 11 رو به جای عبارت بالا وارد کردمکد:ser = serial.Serial(5)
حالا باید عبارت اینطوری شده باشه(عدد 11 مثال هست)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:ser = serial.Serial(11)
حالا از منوی File در برنامه notepad گزینه Save رو بزنید
به گوشی برید و فایل A.SISX که از ضمیمه دانلود کردید رو در مموری کارت نصب و اجرا کنید(حتما گوشی به کامپیوتر وصل باشه).اسم برنامه TRK هست.هنگام اجرای برنامه به شما میگه که بلوتوس خاموش هست و آیا اونو باز کنم که شما جواب منفی میدید.بعد میرید قسمت Setting برنامه و گزینه Connection رو از بلوتوس به USB تغییر میدید.بعد برمیگردید صفحه اول برنامه و گزینه connect رو از منوی اون میزنید
باید بعد ار connect شدن این متن رو ببینید
حالا فایل B.py رو که قبلا با برنامه notepad ویرایش کرده بودید رو اجرا کنید.نحوه اجرا هم خیلی سادست.فقط کافیه دابل کلیک کنید.5 الی 15 ثانیه صبر کنید تا تو یه محیط داس پیغام زیر رو ببینید "!!!!!!!!!!!candidate!!!!!!!!!!!" مانند عکس
این عبارت یعنی اتمام عملیات با موفقیت.توجه داشته باشید که صفحه داس بالا خود به خود بسته خواهد شد و شما نباید اونو دستی ببندید
تبریک میگم الان شما میتونید با یه فایل منجر خوب مثل Xplore به تمامی پوشه های گوشی دسترسی داشته باشید
ولی اگر خدا ناکردده مشکلی داشتید گوشی رو یکبار خاموش روشن کنید و عملیات بالا رو با دقت دوباره انجام بدید
توجه:همانطور که در پست اول هم گفتم بعد از هر بار خاموش روشن شدن باید برنامه نصب شده در گوشی(با نام TRK ) رو اجرا کنید و بعد فایل B.py رو اجرا کنید تا باز بتونید همه پوشه ها رو داشته باشید
Bookmarks