سلام دوستان من یه N95 دارم که بعد از آپدیت firmware اون از 12 به 31.0.017 شماره هایی که قبل از اون 98+ داره رو با اسم contact لیست نیمیندازه با وجود اینکه اون شماره توی Contact هم هست.میخاستم ببینم مشکل از کجاست.
سلام دوستان من یه N95 دارم که بعد از آپدیت firmware اون از 12 به 31.0.017 شماره هایی که قبل از اون 98+ داره رو با اسم contact لیست نیمیندازه با وجود اینکه اون شماره توی Contact هم هست.میخاستم ببینم مشکل از کجاست.
|
تو ليست Contact ها شماره ها رو با 98+ كه ذخيره نكردي ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3SAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد چون آپديت كردي نظر من اينه كه از اطلاعاتت با Nokia PC Suite يه Backup بگير و گوشي رو Reset كن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
H3SAM (22-12-09)
شماره هارو با 98+ سیو نکردم چون از اول حساس بودم حالا Backup و ریست هم میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بکاپ که میخام بگیرم میگه یه سری از کانتکتها رو نمیتونم بکاپ بگیرم.
شما فقط از SMS ها و Contact ها بگير،تيك ما بقي رو بردار. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3SAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه راهه ديگه كپي كردن Contact ها به سيم كارت هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
H3SAM (25-12-09)
این کارو کردم مشکل حل شد.میگن انگار کانتکتهایی که اینطور میشه رو اگه کامل پاک کنی و دوباره هم رو سیم کارت هم رو فون مموری دوباره وارد کنی هم مشکل حل میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks