چگونه می تونیم گوشی اصل رو از غیر اصل تشخیص بدیم؟
(با وجود لیبل های قلابی فنلاند)
چگونه می تونیم گوشی اصل رو از غیر اصل تشخیص بدیم؟
(با وجود لیبل های قلابی فنلاند)
بین رویا و واقعیت مرزییست به باریكی مو ، و این انتخاب شماست كه كدام را گزینشكنید! تخیل یا حقیقت
|
سلام :
از رنگ برد گوشی ... مدار چاپی منظورم هست
برد گوشی های فلاندی سبز کم رنگ و برد گوشی های چینی و افغانی ! سبز پر رنگ است ...
به کسی نگیدا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون به گوش چینی ها برسه از فردا برد گوشی ها رو کم رنگ می زنند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قضیه کد گوشی و نمی دونم عدد پنجم از راست باید 00 باشه زیاد معتبر نیست بنا بر تجربه !
رقم 7و 8در سریال نامبر =00 فلاندی کارخانه ی اصلی
رقم 7و 8در سریال نامبر= 01 کارخانه ی 2 فلاند
رقم 7و 8در سریال نامبر =02 چینی
رقم 7و 8در سریال نامبر= 13 مجارستان -المان- اذربایجان
آخرین ویرایش توسط tamimi در تاریخ 07-07-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tamimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
من دوتا گوشی دارم یکی 6070 و یکی 1650
خیلی جالبه که 6070 به گفته بالا : رقم 7و 8در سریال نامبر= 01 کارخانه ی 2 فلاند
و جالبتر گوشی دوزاری 1650 : رقم 7و 8در سریال نامبر =00 فلاندی کارخانه ی اصلی
و گوشی 6300 : رقم 7و 8در سریال نامبر =02 چینی
فکر کنم با این اوصاف N96 تو شوش تولید میشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی هرچی گرون تر تمایل بیشتر به غیر فنلاندی شدن !
جالب بود ، نه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohamad70 (15-09-10)
دقیقا همین طور که میگید.به علت پر هزینه بودن گوشی های جدید اکثرا بازار مشترک هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (07-07-09)
|
دوستان زیاد دلتون رو به این روش ها خوش نکنید.به قول دوستمون الان همه بازار مشترکه و چین بازار رو قبضه کرده.
البته زیاد فرقی نداره چون .اگه قرار باشه گوشی هایی که تو چین مونتاژ میشه مشکلی داشته باشه شرکت نوکیا و ... اصلا به چین لیسانس گوشی هاشون رو نمیداد.
N@VID (08-07-09)
دقیقا حق با شماست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NVIDIA>ATI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گوشیهای تحت لیسانس هیچ فرقی با اصلشون ندارند.
من که نفهمیدم آخرش چی شد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks