Nokia PC Suite رو دوباره نصب کن (جدیدترین ورژن ) !
اگر نشد با برنامه Phoenix میشه به راحتی میشه فریمور جدید رو روی گوشی فلش کرد ! (من خودم این روش رو می پسندم ! )
موفق باشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
Nokia PC Suite رو دوباره نصب کن (جدیدترین ورژن ) !
اگر نشد با برنامه Phoenix میشه به راحتی میشه فریمور جدید رو روی گوشی فلش کرد ! (من خودم این روش رو می پسندم ! )
موفق باشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با این برنامه میشه sms ها رو رو کامپیوتر ریخت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گوشی N85 .
If Yes لینک دانلود یا اسمه کاملشو لطف بفرمایید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
Computex (20-09-09)
کاربر شهرسختافزار
برنامه Nokia Software Updater برای آپدیت کردن Frameware گوشی هست. برای بکاپ گرفتن از sms ها و دفترچه تلفن و سایر قسمتهای گوشی میتونید از برنامه PC Suite استفاده کنید که در CD همراه گوشی هم موجود هست. به هر حال برای دانلود جدیدترین ورژن از وب سایت نوکیا می تونید روی این لینک کلیک کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks