خوب دیدم خیلیها مشک ساین دارن. منم چون نوکیا ندارم نمیتونم خیلی کمک کنم. این اموزش خوب رو از فروم موبایلستان میزارم همه استفاده کنن. نویسنده مطلب هم جناب صادقی هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مقدمات و توضیحات نحوه هک( خوندنش ضرر نداره)
توضیحات جانبی در مورد این روش:
همانطور که همه عزیزان میدونید سیستم عامل سیمبیان سری 9.1 و 9.2 از یه قابلیت امنیتی فوق العاده ای بهره میبره که به خاطر این امنیت خوب هست که تا حالا برای این سری ویروس و برنامه های مخرب ساخته نشده.تنها عیب این قابلیت امنیتی اینه که برای کاربران مشکل درست کرده و نمیتونن هر برنامه ایرو که خودشون دلشون میخواد رو نصب کنن ولی بالاخره این قابلیت امنیتی به بهترین نحو ممکن شکسته شد.
نحوه شکستن قابلیت امنیتی هم بدین طریق هست: همانطور که همه شما عزیزان میدونید برای اینکه یک برنامه بتونه اجرا بشه باید سه سری از فایل های این برنامه در حافظه بارگذاری بشه.خوب حالا قابلیت امنیتی سیمبیان اینو حکم میکنه که 24 ساعته در حال اجرا باشه پس باید همیشه در حافظه قرار داشته باشه.حالا کاری که اینجا انجام شده اینه که با برنامه های مخصوصی که دیباگر نام دارد حافظه گوشی های این سری بررسی شده و فایل هایی که در حافظه هستند و کار امنیتی رو بعهده دارن شناسایی شدند . حالا تنها کاری که انجام شده اینه که که این فایل هایی که کار امنیتی رو به عهده دارند با فایل هایی که دستکاری شده جابه جا شده و حالا دیگه امنیتی در کار نیست.حالا میگید چرا من گفتم این امنیت به بهترین نحو ممکن شکسته شد دلیلش اینه که فایل های در حافظه یه کپی از فایل های اصلی هستند و هر فایلی که در حافظه پاک بشه دلیل نمیشه که حتما فایل اصلی هم پاک شده.پس با این حساب فایل های اصلی دست نخورده هستند و این یه امتیاز خوب این نوع هک است.تنها مشکل این روش اینه که حافظه یک سخت افزاری هست با قابلیت نگه داری اطلاعات تا زمانی که روشن باشه.حالا اگه شما گوشی رو خاموش و دوباره روشن کنید همه اطلاعات پاک میشن و دوباره از همون فایل های اصلی کپی تهیه شده و در حافظه قرار میگیره و روز از نو و روزی از نو.برای اینه که تو این روش نباید گوشی رو خاموش کرد چون اگه این اتفاق بیافته دیگه هم از بین رفته و همه چیز دقیقا عین روز اول میشه
این توضیحات رو عرض کردم تا هم یه نمای کلی از روش کار دستتون اومده باشه و هم بدونید که تو خاموش و روشن شدن گوشی هیچ اتفاق خاص و نگران کننده ای اتفاق نمیافته و فقط فال های هک شده پاک میشن و برناه های نصب شده بدون دستکاری در گوشی میمونن
Bookmarks