مقایسه 3 غول دوربین. بعدا براتون فارسیشو میزارم
http://www.gsmarena.com/kg920_k800_n73_photo-review-125.php
مقایسه 3 غول دوربین. بعدا براتون فارسیشو میزارم
http://www.gsmarena.com/kg920_k800_n73_photo-review-125.php
|
ال جی 5مگاپیکسل هستا. حواستون باشه
من نمي خوام از N73 طرفداري كنم ولي توي اون چندتا عكسي كه من ديدم خيلي رنگ هاش طبيعي تر و زنده تر بود...بقيه رو هم ان شاء الله مي بينم و خبرشو مي دم!!!
راستي سعيد جان اگه يه نظر سنجي درست كني خيلي بهتر مي شه...
با تشكر
بهنام
بازم بحث دوربین شد
خوب بهنام جان یه چند تا عکس از ان 73 خودت بگیر سعی کن تو روز و از گل و گیاه باشه با بهترین کیفیت و بالاترین رزولوشن و اندازه
دوستانی هم که کا 800 دارن مثل همینی که بالا گفتم عکس بزارن تا بشه یه مقایسه طبیعی کرد
اون عکسهایی که GSMArena میزاره به نظر من نمیشه مقایسه درستی کرد چون معلوم نیست که این عکسها واقعا با همین دوریینها گرفته شده یا نه
ممنون
به نظر من LG بهتر عمل کرده. بعدشم اینجوری نمیشه هرکس از یجا عکس بگیره. باید همزمان و همکان مقایسه بشه.
As we expected, in almost all of the test LG K920 showed better ability to resolve detail than it's 3 megapixel rivals
منم با gsmarena موافقم. LG خیلی خوب عمل کرده.
تو عکسهایی که تو GSMArena بود انصافا مال ان 73 بهتر بود البته اگه عکسها واقعی باشن !!
بعدش کا 800
در آخر هم ال جی
|
نه نه. به نظر من LG بهتره. نگاه اینجارو: حتی gsmarena هم در کل lg رو برنده دونسته
نه نه. به نظر من LG بهتره. نگاه اینجارو: حتی gsmarena هم در کل lg رو برنده دونسته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ال جی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
د73
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعيد جان اين معلومه كه LG جزييات بيشتر و دقيق تري رو نشون مي ده!نا سلامتي 5 مگاپيكسل هست!!!ولي به نظر من N73 از اون دوتا طبيعي تره...در ضمن اين عكس ها رو با N73 معمولي مي گيرن...مي گن كيفيت عكس در N73 ME بيشتر شده با آپديت فريمور...
چشم مهدي جان...من يه عكس باكيفيت دارم كه خودم گرفتم...همون رو آپلود مي كنم مي زارم...
با تشكّر
بهنام
تا اونجايي كه من متن هاي GSMarena رو خوندم همه جا مي گفت كه ال جي بهتر بوده...به غير از محيط آزاد كه زرد نشون مي ده...وايت بالانسش مشكل داره...فلاشش هم از اون دوتا بهتره...زنون مانند هست!نويزش هم مسه اين كه كمتره...ولي رنگاش طبيعي نيست!
اينم يه جمله از GSMarena : if you like your photos with more "wow" factor and never plan to edit them later, then your safe bet is Nokia N73.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks