سلام.
همونطور که قول داده بودم امروز می خوام یه کامپوننت برای کار با بلوتوث در VB 6.0 بزارم. حا لا به یه سرس مشخصات بارز این کامپوننت می پردازیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کامپوننت ابزار کاملی رو در اختیار شما قرار خواهد داد تا شما بتوانید به اسانی هر برنامه ای که می خواهید را به مرحله ی اجرا در آوریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .به عنوان مثال می توانید برنامه BluChat بسازید و با یگ گوشی بلوتوث دار یا یک رایانه بلوتوث دار چت کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . یا میتوانید برنامه ای برای ارسال فایل به گوشی ها یا رایانه ها بسازید. ویا می توانید یک برنامه تبلیغاتی ارسال اس ام اس بسازید که مثلا هرک وارد محدوده ی شرکت ،رستوران،و ..... شد ای sms یا Logo مورد نظر شما برای افراد ارسال شودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . من سورس ارسال sms و BluChat را برای شما گزاشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
در ضمن شما اگر سورس خاصی در این ضمینه نیاز داشتید می توانید در همین قسمت درخواست بدهیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
لطفا نظر بدین.....................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به خدا مثل سورس ها و کامپوننت های من کم گیر میاد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود در پیوست:

Bookmarks