سلام.
می خواستم تو ویژوال بیسیک تو قسمت ارایه ها min عددی رو نشون بدم
if x(i) کوجکتر از min باشه
(min = x(i
از کد بالا استفاده می کنم اما فقط بهم صفر نشون میده.اگه میشه بگید چطور میشه مشکلو حل کنم با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام.
می خواستم تو ویژوال بیسیک تو قسمت ارایه ها min عددی رو نشون بدم
if x(i) کوجکتر از min باشه
(min = x(i
از کد بالا استفاده می کنم اما فقط بهم صفر نشون میده.اگه میشه بگید چطور میشه مشکلو حل کنم با تشکر
|
|
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام،
به شهر سخت افزار خوش آمدید.
احتمالا این قضیه به این دلیله که شما برای min مقدار اولیه در نظر نگرفتید که در این صورت کامپایلر مقدار اون رو صفر در نظر می گیره.
پیش از اجرای حلقه مقدار min را برابر x(0) قرار بدید و حلقه رو به جای صفر از یک آغاز کنید و تا انتها ادامه بدید. ما بقی کد تون درسته.
موفق باشید
آرمین
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
M A H R A D (19-12-16), nima_hl (17-12-16), salpc (17-12-16), yashar020 (14-12-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام برای min مقدار اولیه x(i ) رو در نظر گرفتم اما عدد اخر رو به عنوان کوچکترین عدد میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ravegoat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا اگه سه عدد 15 و 12 و 45 بدیم 45 را کوچکترین میگیره
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
سلام،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yashar020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس احتمالا شرط همیشه درسته که سبب میشه عدد آخر همیشه به عنوان حداقل اعداد در نظر گرفته بشه (اگر کدتون رو می ذاشتید احتمالا مشکل حل میشد).
کدش به شکل زیره:
کد:Dim number(3) As Integer number(0) = 15 number(1) = 15 number(2) = 45 Dim minimum As Integer minimum = number(0) For i = 1 To 2 If number(i) < minimum Then minimum = number(i) End If Next
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
AMD>INTEL (17-12-16), M A H R A D (19-12-16), nima_hl (17-12-16), salpc (17-12-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks