MoBiN.R (05-02-10)
Add-In
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
MoBiN.R (05-02-10)
آرايه برچسب و كامند ، سورس برنامه ايي كه با كليك رو برچسب كپشن كامند عوض ميشه ، سورسش خوبه آموزندس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
MoBiN.R (05-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان
من توي پست 307# از آقاي مبين درخواست كردم كه سورسي بذارن كه بشه تاريخ شروع و تاريخ پايان رو محاسبه كنه و به ما بگه. ايشون هم زحمت كشيدن و اونو نوشتن. حالا من هم با اجازه شون اون سورس رو مي ذارم تا همه بتونن ازش استفاده كنن. خيلي جالبه
... و سلام نام خداست، خدایی که در این نزدیکی است...
MoBiN.R (07-02-10)
کاربر شهرسختافزار
دوستان سلام
من خيلي دنبال ميله پيشرفت گشتم و آقا مبين هم خيلي در اين مورد به من كمك كردند ولي نتونستم از اونا استفاده كنم ولي حالا خودم يكي پيدا كردم كه خوبه هم رنگش رو مي توني عوض كني هم اكتيويكسه.
اميدوارم كه خوشتون بياد.
... و سلام نام خداست، خدایی که در این نزدیکی است...
ravegoat (22-02-10)
سلامي 2باره بچه ها من سورس يه برنامه ايي رو ميخوام كه وقتي روي تكست يه مطلب مينويسم همون مطلب رويه عكس اعمال بشه اينجوري :
بعد اون عكس رو با مطلبي كه روش نوشتيم بشه ذخيره كرد.
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi-_-maker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز من زياد به vb6 آشنا نيستم. توي vb.net كه با دستور DrawString از زير مجموعه گرافيك اين كار رو انجام ميدند.
به هر حال تونستم اين دو تا سورس vb6 رو براتون پيدا كنم:
http://www.vb-helper.com/HowTo/howto...cture_text.zip
http://www.catenary.com/howto/text2img.html#VB
اميدوارم كه كار كنند!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بايد منتظر بمونيد، شايد دوستان ديگه سورس بهتري داشته باشند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشيد
آرمينبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
hadi-_-maker (04-03-10)
دست شما درد نكنه اولي يكم خوب بود ولي اوني كه ميخواستم نبود !
1- من ميخوام همزمان وقتي رو تكست مينويسم رو عكس هم متنش ديده بشه
2- چندتا تكست داريم نه يدونه
3- عكسش از همون اول ديده بشه نه بعد از سيو كردن :)
يه چيز تو مايه هاي فتوشاپ متن رو روي عكس مينويسيم و بعد سيو ميكنيم . متن رو توي تكستي كه جاش روي عكس مشخص شده مينويسيم و روي عكس ديده ميشه و در آخر يه عكس همراه با متن هايي كه در جاهاي مختلف نوشتيم ديده ميشه ، مثل سايتهاي ساخت فلش آنلاين متن خودمون رو مينويسيم در آخر همون متن با انيمشني كه انتخاب كرديم روي عكس مورد نظر ديده ميشه
سپاس گذار ميشم اگه سريعتر جواب بديد
آخرین ویرایش توسط hadi-_-maker در تاریخ 05-03-10 انجام شده است علت: تاخير در ارسال جواب
دست شما درد نکنه ولی لینک دانلود مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط aslani606 در تاریخ 06-03-10 انجام شده است
|
|
دوست گرامي بابت تاخير عذر مي خوام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi-_-maker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-براي اين كار بايد دستور ترسيم متن رو در رويداد TextChanged هر يك از تكست ها تون قرار بديد. اين فرمان در رويداد كليك دكمه ي cmdSaveWithText قرار داره.
2-براي اين كار بايد مختصات محل نوشتن متن رو بسته به محا تكست ها تون تغيير بدين:
در اين بخش بايد مقدار CurrentY رو بسته به موقعيت تكست باكس تغيير بديد.کد:picCats.CurrentX = (picCats.ScaleWidth - picCats.TextWidth("Cats")) / 2 picCats.CurrentY = 30
3-اين سوال با قسمت اول هم ارز است. در حقيقيت اين كد:
عكس رو آپديت مي كنه. پس اگر اين دستور رو در ادامه فرمان ترسيم (DrawText) قرار بديد مي تونيد تغييرات رو به طور هم زمان ببينيد.کد:picCats.Picture = picCats.Image
البته توجه كنيد براي رفع تداخلات احتمالاتي بهتره قبل از رسم متن عكس دوباره بازسازي بشه و بعدش فرمان اجرا بشه.
موفق باشيد
Dim Armin As Iranian
hadi-_-maker (07-03-10)
دوست عزيز شما مي تونيد براي قطع اتصال DialUp از اين دستور استفاده كنيد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aslani606 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع: vbforumsکد:ُShell("RasDial /DISCONNECT")
موفق باشيد
Dim Armin As Iranian
aslani606 (08-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks