آقا مبين ولي من با كوئري جستجو آشنايي ندارم و نمي دونم چه طوريه. اگه ميشه توضيح بدين.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا مبين ولي من با كوئري جستجو آشنايي ندارم و نمي دونم چه طوريه. اگه ميشه توضيح بدين.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
... و سلام نام خداست، خدایی که در این نزدیکی است...
|
|
مدیر بازنشسته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rrasheli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این پست : #285 سورسی که گذاشتم برای لوگینش از جستجو با کوئری استفاده میکنه .
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
هر كي مي تونه كمكم كنه.
مي خوام توي ويژوال بيسيك وقتي تاريخ تولد رو مي زنم مثلاً من اينجوري بزنم 1/1/68 برنامه اي كه مي نويسم خودش اونو كامل كنه و بنويسه 01/01/1368. چيكار كنم؟
سوال بعدي اينكه چيكار كنم كه توي قسمت كد ملي فقط توي textbox شماره درج بشه و اگه كسي خواست حرف وارد كنه اخطار بده.در ضمن چيكار ميشه كرد كه چون كد ملي 10 رقميه كسي نتونه نه كمتر از 10 رقم و نه بيشتر از اون وارد كنه؟
Please Help me!
يا علي
آخرین ویرایش توسط rrasheli در تاریخ 29-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
دوستان سلام
عرضم به خدمت شما كه من تا حالا فقط مصرف كننده بودم ولي مي خوام گهگاهي هم يه نمونه سورسي چيزي من ارسال بكنم. امروز هم اين سورس عالي رو مي خوام براتون بذارم كه تاريخ شمسي رو نشون ميده و مي تونيد توي پروژه هاتون ازش استفاده كنين. من كه خودم زياد ازش استفاده كردم.
کاربر شهرسختافزار
اينم چند نمونه Button ديگه. در كل جالبن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
ravegoat (04-02-10)
مدیر بازنشسته
براتون نوشتم ( فایل ویرایش شد ) :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rrasheli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 30-01-10 انجام شده است
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
Bookmarks