نمونه سورس موردنظر رو براتون نوشتم و آپلود کردم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rrasheli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر بازنشسته
نمونه سورس موردنظر رو براتون نوشتم و آپلود کردم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rrasheli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
کاربر شهرسختافزار
مبين جان واقعاً خيلي كمك بزرگي به من كردي. مي دوني من الان چهار پنج ماهه كه دنبال اين مي گشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي اگه تونستي بهم توضيح بده چه جوري من مي تونم توي برنامه اي كه نوشتم مي تونم گزارش تهيه كنم و چاپش كنم.
ممنون
يا علي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
... و سلام نام خداست، خدایی که در این نزدیکی است...
مدیر بازنشسته
خواهش میکنم .. برای گزارش گیری و چاپ راه های زیادی هست ولی فکر کنم ساده ترین روش استفاده از شیء DataReport و DataEnvironment خود ویژوال بیسیک هست .. بعد از گزارش گیری بصورت خودکار میتونین چاپ هم بگیرین بدون یک خط کد نویسی برای چاپبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rrasheli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mobin Ranjbar
مبين جان شرمنده ام كه هي مزاحمت مي شم ولي من طرز كار با اينارو بلد نيستم مي شه توضيح بدين و كمك كنيد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون مي شم.
يا علي
مدیر بازنشسته
آموزش کار با گزارش گیری رو براتون آپلود کردم ( البته این فقط گزارش گیری هست .. برای چاپ بعد از ساخت گزارش دکمه چاپ داره که میتونین چاپ بگیرین ) :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rrasheli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mobin Ranjbar
آقا مبين خيلي آقايي. من تا حالا فرومي به اين شكل رو نديده بودم كه سوالت رو مطرح كني و متخصصاني مثل شما در عرض 10 دقيقه جواب اونا رو بدن. خيلي با حالي. تو با اين پست هات جون منو از پرسش و پاسخهايي كه از اين و اون مي پرسيدم راحت كردي. اگه از اول مي دونستم يه همچين جايي هست هيچ وقت نمي رفتم و از يكي ديگه بپرسم. ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با علي
آخرین ویرایش توسط rrasheli در تاریخ 27-01-10 انجام شده است
MoBiN.R (28-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام به تمام برو بچه هاي برنامه نويس باحال.
من يه مشكل ديگه اي توي بانك اطلاعاتي دارم و اونم اينه كه من يه برنامه اي دارم مي نويسم واسه حضور و غياب اعضا در كانون هاي فرهنگي هنري مساجد. بطوريكه فرد با زدن كد شناسايي خودش مشخصات خودش رو ميبينه و با يك اينتر تاييد مي كنه و برنامه واسش هم روز و هم ساعت و هم تاريخ مي زنه. تا اينجاش مشكلي ندارم ولي اگه كسي دوبار در روز بخواد كد شناسايي خودش رو بزنه مي خوام قبول نكنه در حالي كه الان برنامه من قبول ميكنه هر چند بار وارد مي كنه. مي خوام كمكم كنيد كه چطوري مي تونم جلوي تكرار دوباره ورود فرد رو بگيرم.
از همگي ممنونم.
يا علي
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks