مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza11_2005 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلا" براي كار با مسنجر ها بايد از پروتكل ارتباطي اون ها مطلع باشيد. بعد ميشه با Winsock بقيه كار ها رو پيش برد.
من نتونستم سورس مسنجر بيلوكس رو براتون پيدا كنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما چند تا سورس براي مسنجر هاي معروف را براتون مي ذارم البته زياد كامل نيستند:
YahEarth
Get Yahoo! PM and Chat Text
MSN Messenger 6
سورس BuddySpy هم در انجمن هست. به علاوه خودم هم چند تا سورس كد ديگه هم اين جا پيوست كردم.
اميد وارم كارتون راه بيفته.
آرمينبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
کاربر شهرسختافزار
سلام برهمگی من تازه عضو شدم کسی یه سورس ویژوال بیسیک داره که کاربر اطلاعاتی که داخل listbox اضافه کرده ودر صورت دلخوا بتونه اون اطلاعاته ذخیره کنه که دفعه بعد وارد میشه اون اطلاعات داخل lixtbox باشه وبتونه ویرایششون کنه وذخیره کنه؟
آخرین ویرایش توسط shhabcd در تاریخ 19-12-09 انجام شده است
مدیر بازنشسته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shhabcd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ا سلام و عرض تبریک برای ورود به این انجمن .. سورس های درخواست شده رو براتون نوشتم از طریق لینک های زیر میتونید دریافت کنید :
سورس اول ( ذخیره متن ها با خروج از برنامه ) :
http://mobinranjbar.persiangig.com/SaveLast.zip
سورس دوم ( تشخیص ورودی متنی یا عددی ) :
http://mobinranjbar.persiangig.com/IsStringOrInt.zip
( از درخواست سورس و یا برنامه های ویروس خودداری فرمایید )
باتشکر .. مدیریت انجمن برنامه نویسی
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
کاری نمیشه کرد چون ذاتا کنترل های ویبی اندیسشون از 0 شروع میشه . مگر اینکه خودتون یه Custom Control یا UserControl بسازین و این ویژگی رو درونش اعمال کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shhabcd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mobin Ranjbar
ضمنن کسی میدونه چرا من یه برنامه نوشتم که شامل 9 فرم هسته وقتی برنامه رو طوری مینویسم که داخل فرم mdi باز بشن سرعت برنامه بیش از حد پایین می یاد؟
آخرین ویرایش توسط shhabcd در تاریخ 25-12-09 انجام شده است
|
|
مدیر بازنشسته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shhabcd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد VarType شما میتونید به این صورت متد رو استفاده کنید : testVarType = VarType(s) .. در اینجا متغیر ما s هست و از نوع String هست .. خروجی این کد عدد 8 میشه .. 8 یعنی string .. جدول خروجی های این تابع به صورت زیره :
در مورد سوال دوم .. راستش احتمالا باید مشکلی در نحوه نوشتن کد داشته باشید چون من یه برنامه نوشتن که شامل 57 فرم و یک فرم mdi بود و هیچ مشکلی از نظر سرعت پیش نیومدکد:Constants Value Description vbEmpty 0 Empty (uninitialized) vbNull 1 Null (no valid data) vbInteger 2 Integer vbLong 3 Long Integer vbSingle 4 Single vbDouble 5 Double vbCurrency 6 Currency value vbDate 7 Date value vbString 8 String vbObject 9 Object vbError 10 Error value vbBoolean 11 Boolean value (Zero and Non-zero) vbVariant 12 Variant. (Array Only) vbDataObject 13 A data access object. vbByte 17 Byte vbUserDefinedType 36 Variants that contain user-defined types vbArray 8192 Array
Mobin Ranjbar
سلام دوست عزیز من میدونم خروجی vartype چی ولی نمیدونم چطوری یه متغیر از ورودی دریافت کنم (اگر از طریق inputbox بگیره این که خودش ذاتا" رشته هسته text هم همینطور)واز طریق تابع vartype مشخص کنه نوع متغییر چی؟
ضمنن درمورد سوال دومم که گفتین اشکال از کد نویسی خوب مثلا" من یک فرم mdiدارم با یک form1یک commandروی فرم mdi ساختم می خوام باکلیک رویcommand , فرم یک ضاهر بشه روی mdi واندازه فرم mdi با form1یکسان باشه مگه از دستور زیر استفاده نمی کنیم در
command
MDIForm1.Height = Form1.Height
MDIForm1.Width = Form1.Width
form1.Show
آخرین ویرایش توسط shhabcd در تاریخ 26-12-09 انجام شده است
مدیر بازنشسته
سوال اولتون رو متوجه نمیشم .. شما قبل از اجرای برنامه باید مشخص کنید که کاربر قراره چه نوعی وارد کنه .. یا اینکه شما چک کنید کاربر عدد وارد کرده یا متن یا هردو یا اعشاری .... سوال دومتون کدتون مشکلی نداره من تست کردم هیچ کندی احساس نمیشه و مشکلی نیست
Mobin Ranjbar
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks