راجع به بانک اطلاعاتی سکوآل سرور هم نمونه سورس بذارید
من یک سورس می خوام که بعید میدونم بتونید گیر بیارید و اونم سورس ویرایشگر DHTML Edit هست اگه پیدا کردید این جا بذارید
راجع به بانک اطلاعاتی سکوآل سرور هم نمونه سورس بذارید
من یک سورس می خوام که بعید میدونم بتونید گیر بیارید و اونم سورس ویرایشگر DHTML Edit هست اگه پیدا کردید این جا بذارید
|
|
مدیر بازنشسته
سلام ... تلفط نرم افزار SQL Server بصورت اس کیو ال سرور هست نه سکوآل .. من سورسی برای DHTML Edit پیدا نکردم ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qommal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
این کد می تواند مقادیر Decimal را به Binary تبدیل کند.
MoBiN.R (28-08-09)
این سورس سریال های مادربورد و دیسک سخت رو بر می گرداند. ماژول های پروژه بر اساس WMI داده ها را استخراج می کنند.
متاسفانه منبع این یکی یادم نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MoBiN.R (28-08-09)
اين سورس قابليت تشخيص حركت از طريق webcam را دارد. الگوريتم به كار رفته بررسي را در سطح Real Motion انجام مي دهد و با علامت گذاري موقعيت ها دستور العمل ها را صادر مي كند.
اين كد علاوه بر موارد بالا مي تواند تصاوير دريافتي را نيز ضبط كند.
منبع: PSCode
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
MoBiN.R (25-11-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks