برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vpn3vpn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این نمونه ای که شما گذاشتین هم میل سرور داره و اونم برنامه نویس داخل کد های برنامه میل سرور گوگل ( جیمیل ) رو وارد کرده .. در ضمن این برنامه پسوورد هم میخواد .... برای وارد کردن میل سرور میتونین از میل سرور های یاهو و جیمیل هم استفاده کنید ... متاسفانه من میل سرور یاهو و جیمیل رو نمیدونم ولی اگر شما و یا از آشناهاتون سایت شخصی داشته باشن میتونین از میل سرور سایت طرف مقابل به این صورت mail.YourDomainName.com استفاده کنید ... اگر بخواید میتونم این برنامه ای که دادید رو دیس اسمبل کنم شاید بتونم اسم میل سرورشو در بیارم ...
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من سورس برنامه ای رو میخوام که قطع یا وصل بودن به اینترنت رو مشخص کنه .
با تشکر.
دوست عزیز "rd kopol" اینم نمونه کد برای اطلاع از وضعیت کانکت و عدم کانکت به اینترنت :
Public Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long
Public Function ConnectState() As boolean
If InternetGetConnectedState(&H1, 0) = 1 Then
ConnectState = True
Else
ConnectState = False
End If
End Function
این کد های بالا رو در ماژول قرار بدید و تابع ConnectState رو فراخونی کنید میتونید وضعیت اتصال رو مشخص کنید .. اگر خروجی True بود اتصال برقراره و اگر False بود اتصال برقرار نیست .

Bookmarks