پاسخ: مرجع حل مشکلات پیرامون برنامه نویسی ویژوال بیسیک
نقل قول:
با سلام
دوستان من یه کد میخوام که دستور رو با تاخیر اجرا کنه
مثلا میخوایم محتوای یک text رو با یک دکمه خالی کنیم.
کدی باشه که بعد از زدن دکمه دستور با تاخیر دلخواهی اجرا بشه.
ممنون
شما مي توانيد از تايمر استفاده كنيد.
مثلا:
ابتدا خاصيت هاي مورد نظر رو به صورت زير تنظيم كنيد.
Timer1.Enabled = False
Timer1.Interval = 1000
يك Command و Timer و Text قرار دهيد بعد از كد هاي زير استفاده كنيد:
Private Sub Command1_Click()
Timer1.Enabled = True
End Sub
Private Sub Timer1_Timer()
Text1.Text = ""
Timer1.Enabled = False
End Sub
با اين كد ها بعد از يك ثانيه Text1 خالي مي شود.
Mohammad Mahdi Khalily :1. (35)::1. (35)::yes::yes::yes::yes:
.................................................. .................................................. .....................................
این در خواست شما بیشتر مربوط به بخش درخواست سرور می شه. ولی به نظر من از نرم افزار های رایج استفاده کنید بهتر باشه و اگر منظور شما اتصال و شبکه کردن به کامپیوتر دیگر است فکر نمی کنم VB بتونه این کار رو انجام بده.
بهتره از روش دیگری استفاده کنید.
Mohammad Mahdi Khalily
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............
چطور میشه تعداد درایو های یک کامپیوتر را فهمید
Mohammad Mahdi khalily
به سایت من هم سر بزنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
چطور میشه تعداد درایو های یک کامپیوتر را فهمید
Mohammad Mahdi khalily
براي اين كار شما بايد از API هاي موجود در kernel32 استفاده كنيد.
براي برگرداندن ليست نام درايو هاي رايانه به اين برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه كنيد و براي دريافت ليست نوع اين درايو ها از اين برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] كمك بگيريد.
موفق باشيد
آرمين:11():
سلام من مي خوام فشرده شدن كليد هاي كيبرد رو تشخيص بدم.
به غير از KeyDow و امثال اين ها.جون اين ها در حالت Hide بودن فروم كار نميكنن.
متشكرم.
Mohammad Mahdi Khalily
__________________________________________________ __________________________________________________ ___
با سلام خدمت تمامي دوستان!
در اين پست پاسخ برخي از سوالات شما دوستان كه تا كنون در اين بخش بي جواب مانده بود، داده مي شه كه اميدوارم مشكل گشا باشه.:wink:
- نحوه ي تشخيص كليد هاي كليك شده ي موشواره ؟
مي تونيد به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه كنيد.
- چگونگي جست و جو ي نام يك فايل درون درايو هاي سيستم؟
يكي از راه ها اينه از API هاي جست و جو خود ويندوز استفاده كنيد. براي اطلاعات بيش تر مي تونيد به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رجوع كنيد.
بايد اضافه كنم كه سورس هاي مربوط به تاريخ شمسي هم در انجمن موجوده كه با جست كردن در انجمن مي تونيد كد هاي متنوعي در اين زمينه پيدا كنيد.
شاد و موفق باشيد
آرمين:11():
نقل قول:
سلام من مي خوام فشرده شدن كليد هاي كيبرد رو تشخيص بدم.
به غير از KeyDow و امثال اين ها.جون اين ها در حالت Hide بودن فروم كار نميكنن.
متشكرم.
Mohammad Mahdi Khalily
__________________________________________________ __________________________________________________ ___
دوست عزيز! سورس هاي پايه ي نرم افزار هاي ثبت كليد چنين كاري رو مي تونند انجام بدند اما به دليل مسايل امنيتي نمي تونم سورس شون رو اين جا قرار بدم.
موفق باشيد
اقا ارمين اكه نميتونين سرورشو انجا يذارين به اين ايميل بفرستيد(اكه ممكنه خيلي ممنون ميشم):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
__________________________________________________ ________________________________________________
سلام من می خواستم یک فایل اجرایی را در داخل خود فرمم باز کنم نه در پنجره ای جدا باید چکار کنم آیا دستور load file برای این کار است اگر هست چگونه بابد بنویسیم
درود
میخواستم بدونم چیجوری میشه رنگ یک تصویر در picbox را گرفت و اونو در جای درست در یک picbox دیگه قرار داد