پاسخ: مرجع حل مشکلات پیرامون برنامه نویسی ویژوال بیسیک
سلام به تمامی دوستان
من مبخواهم یه برنامه ای بنویسم که با بارکد خوان کار کنه یعنی بارکد قبض رو بخونه و شناسه قبض رو تو یه تکست باکس و شناسه پرداخت رو تو یه تکست باکس دیگه نمایش بده و مبلغ رو تو یه تکست باکس دیگه نشون بده و تو دیتابیس اکسس ذخیره کنه
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر:great::give_rose:
نقل قول:
سلام به تمامی دوستان
من مبخواهم یه برنامه ای بنویسم که با بارکد خوان کار کنه یعنی بارکد قبض رو بخونه و شناسه قبض رو تو یه تکست باکس و شناسه پرداخت رو تو یه تکست باکس دیگه نمایش بده و مبلغ رو تو یه تکست باکس دیگه نشون بده و تو دیتابیس اکسس ذخیره کنه
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر:great::give_rose:
با سلام!
بنده یه سری توضیحات کلی خدمتتون عرض می کنم. بعد اگر نیاز بود بفرمایید تا هر بخشش رو جداگانه با جزئیات بیش تری شرح بدم.
بعضی از بارکد خوان ها مثل صفحه کلید کامپیوتر عمل می کنن. بدین شکل که وقتی بارکد خوان کد رو شناسایی می کنه، خط چشمک زن در هر کجا قرار داشته باشه کد اون جا نوشته میشه. مثلا" اگر شما برنامه ی Notepad رو باز کردید و خط چشمک زن اونجاست با عمل کردن بارکد خوان، کد مربوط در Notepad ظاهر میشه انگار که شما کد رو مستقیما" با صفحه کلید اون جا وارد کرده باشید. در چنین وضعیتی شما مشکلی جهت استفاده از بارکد خوان در برنامه تون نخواهد داشت که در ادامه بهش اشاره میشه. ولی اگه بارکد خوان این چنین نباشه شما به احتمال زیاد باید SDK مربوط به اون رو تهیه و در برنامه تون وارد کنید.
ما فرض می کنیم که بارکد خوان مثل یک صفحه کلید باشه. حال شما باید فقط سه تا Text روی فرم تون قرار بدید. در گام اول Text1 در حالت Focus هستش و شما بارکد خوان رو مقابل شناسه قبض می گیرید تا این مقدار وارد این جعبه متنی بشه. مطمئن نیستم ولی فکر کنم بتونید در رویداد Change مربوط به Text1 کد Text2.SetFocus رو قرار بدید تا پس از وارد شدن شناسه قبض Text2 به شکل خودکار در حالت Focus قرار بگیره. حال بارکد خوان رو مقابل شناسه پرداخت می گیرید تا این مقدار وارد جعبه متنی دوم بشه. در آخر Text3 در حالت Focus قرار می گیره که باید مبلغ قبض رو به شکل دستی در اون وارد کنید.
حال باید یه ConnectionString بسازید و بعد با دستور INSERT INTO این مقادیر رو وارد پایگاه داده تون بکنید که از سیر تا پیازش در پیوند زیر اومده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوالی بود در خدمتم...
آرمین:give_rose:
سلام خسته نباشین
یه سوال داشتم از محضرتون
اونم اینکه من از دکمه تایمر در ماشین حساب استفاده می کنم ارور میده با این که هیچ مشکلی نداره
از کتاب ویژوال بیسیک مقدماتی (کار دانش) استفاده می کنم
لطفا راهنماییم کنین ....خواهش می کنم بد جور لازمش دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
salam khaste nabashin
ye sola dashtam az mahzareton
onam in ke man az dokme timer dar mashin hesab estefade mikonam error mide ba in ke hich moshkeli nadare
az ketabe visual Basic moghadamati (kar danesh)estefade mikonam
lotfan rahnomayim konin ....khahesh mikonam bad jor lazemesh daram:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
درود
چه اروی و اینکه کد اجرایی چی هست؟
1 :تعداد فایل پیوست
این ارور رو میده ....
کد: tmrdelay.Enabled = True رو اشکال می گیره با این که کاملا دقیق کار شده.
اگه بخواین می تونم براتون سندش کنم.
نقل قول:
این ارور رو میده ....
با سلام!
دوست گرامی به شهر سخت افزار خوش آمدید.
این خطا احتمالا به خاطر اینه که یا شی تایمر tmrdelay ساخته نشده و یا این که اسم تایمر اشتباه تایپ شده. اگر غیر از اینه ساختار کد تون رو براساس مقاله ی زیر بررسی و در صورت لزوم اصلاح فرمایید:
موفق باشید
آرمین
نقل قول:
این ارور رو میده ....
درود
لطفاً کد رو هم بزارید یا اینکه کامپایلر کجا ارور میده اون خط رو بزارید، احتمالاً متغییر یا داده تعریف نشده ای رو بکار بردین، خصوصاً انتصاب
ممنون که جواب دادین ravegoat
اما اینایی که میگین نیست
Timer تو این پروژه به خاطر تغییر رنگ کلید های فشرده شده توسط صفحه کلید به کار میره
اما کد tmrdelay.Enabled=True رو خطا میگیره
اسمش هم درسته شي هم ساخته شده اما بازم ارور میده
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
درود
لطفاً کد رو هم بزارید یا اینکه کامپایلر کجا ارور میده اون خط رو بزارید، احتمالاً متغییر یا داده تعریف نشده ای رو بکار بردین، خصوصاً انتصاب
این قسمتی که با زرد نشون دادم رو ارور میده
وقتی یکی از صفحه کلید ماشین حساب رو میزنم ارور میده
نقل قول:
ممنون که جواب دادین ravegoat
اما اینایی که میگین نیست
Timer تو این پروژه به خاطر تغییر رنگ کلید های فشرده شده توسط صفحه کلید به کار میره
اما کد tmrdelay.Enabled=True رو خطا میگیره
اسمش هم درسته شي هم ساخته شده اما بازم ارور میده
خواهش می کنم...
اگه براتون مقدوره کل پروژه ای رو که نوشتید در این پیوست کنید تا بشه جزئی تر موضوع رو بررسی کرد.