سلام دوستان خوبید سلامتین ، امیدوارم منو تو جمع خودتون بپزیرید
منم تازه شروع به یاد گیری vb.net کردم و طبیعتا با سوالات زیادی روبرو میشم اگه اجازه بدین بپرسم و اگه لطف کنین پاسخ بدین ممنون میشم .
1.من یه مسئله نوشتم که در هر خط دو به توان i ستاره چاپ کنه اما جای ستاره عدد رو میزاره ببینید :
کد:Module Module1 Sub Main() Dim i, f, j AsInteger Console.Write(" 2 ^ ") f = Console.ReadLine() Console.WriteLine("==========") For i = 1 To f j = 2 ^ i Console.WriteLine(" " + j.ToString) Next Console.ReadLine() EndSub EndModule
2.سوال دومم اینه که من for دارم از 1 تا j و میخوام j رو از تکست باکس بگیره
و در لیبل به همون اندازه * چاپ کنه اما تو لیبل مقدار آخر for رو میزاره که درست هم هست اما تبدیل به ستاره نمیکنه
3. و اینم مسئله بعدی که نمره 3 درس 2 دانش آموز با ضریب هر درس رو میگیره اما نمیتونم معدل رو نشون بدم اینم کد :
کد:Module Module1 Sub Main() Dim i, j, ave, nomre, zarib AsInteger For i = 1 To 2 Console.Write(" Name " + i.ToString + ":") Console.Read() For j = 1 To 3 Console.Write(" Nomre " + j.ToString + ":") Console.Readline() Console.ReadLine() Console.Write(" Zarib " + j.ToString + ":") Console.Read() Console.Read() Next j Console.Write(" Ave " + i.ToString + ave.ToString) Next i EndSub EndModule
ممنون میشم راهنماییم کنین

Bookmarks