سلام.
ایا پچی هست که باهاش بشه بصورت صحیح ویژوال بیسیک6 رو رو win7 اجرا کنه!!!
Printable View
سلام.
ایا پچی هست که باهاش بشه بصورت صحیح ویژوال بیسیک6 رو رو win7 اجرا کنه!!!
متاسفانه هاست این 2 فایل Down شده و اصل فایل هم موجود نیست . اگر لینکشو پیدا کردم میزارمنقل قول:
در ویندوز 7 ویژوال بیسیک بدون مشکل نصب و اجرا میشه و مشکلی ندارهنقل قول:
لينكهات مشكل دارن. برطرفشون كن.نقل قول:
مر30
سلام
بچه ها خسته شدم از بس دنبال سورس و كد برنامه نويسي ProgressBar گشتم خواهشاً هركي داره يه لطفي بكنه بذاره اينجا ما هم استفاده كنيم.
ممنون
يا حق
یه یوزرکنترل پروگرس بار ویستا براتون آپلود کردم .. برای استفاده از پنجره Project Explorer >> Add >> UserControl >> Exist و بعد فایل موردنظر را انتخاب کنید .. با این کار این ابزار به جعبه ابزار اضافه میشود :نقل قول:
سلام ، ببخشيد من تازه وارد هستم تو اين عرصه ، همونجور كه ستاره هام نشون ميده دارم راه ميفتم :1. (23):
ميشه يه توضيح كامل درباره اينايي كه گذاشتيد برا دانلود بديد ؟ برا چي هستن و كجا بايد نصبشون كنيم يا پيست
كنيم ؟!!! ، چطور بايد ازشون استفاده كنيم ؟!:1. (29):
دوست عزيز سلامنقل قول:
حالا خوبه كه شما دارين راه مي افتين. حداقل يه ستاره دارين ما همون هم نداريم. در ضمن اينا سورس هايي هستند كه توي برنامه نويسي ويژوال بيسيك استفاده مي شن. شما مي تونيد اونا رو از حالت زيپ خارج كنيد و بعدش از گزينه Project و سپس گزينه Components اونا رو Browse كنيد و به ابزارهاتون اضافه كنيد تا بهتر بتونيد برنامه اي رو كه مي خواين بنويسيد رو كامل كنيد.
آها خيلي ممنون كار كرد چيزه خوبيه ها :1. (26): مبين جان ممنون بابته مطالب خوبي كه ميزاري خيلي ممنون
قابل شما رو نداره ميخوايد تقديمتون كنم (يوزر و پس) ؟ :love:نقل قول:
حالا خوبه كه شما دارين راه مي افتين. حداقل يه ستاره دارين ما همون هم نداريم.
قابل شما رو نداره ميخوايد تقديمتون كنم (يوزر و پس) ؟ :love:[/quote]
نه ممنون از لطفتون. منم حالا ببينم چيكار مي كنم كم كم دارم پست ارسال مي كنم ولي چون وقتم كمه و كارم هم زياده زياد نمي تونم در خدمت دوستان باشم. والا منم يه چند تا سورسي يا كامپوننتي چيزي ميذاشتم. :11():
راستي دوستان اگه لطف كنن و يه سري هم به سايت ما بزنن و نظرخودشون رو بدن كه چي رو اضافه كنيم و چيكار كنيم كه بهتر بشه ممنون ميشم.
يا علي
سايت خوبيه فقط :نقل قول:
راستي دوستان اگه لطف كنن و يه سري هم به سايت ما بزنن و نظرخودشون رو بدن كه چي رو اضافه كنيم و چيكار كنيم كه بهتر بشه ممنون ميشم.
يا علي
مطمئني درستن ؟!!!نقل قول:
06:27:42 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اذان صبح07:52:26برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] طلوع خورشید 13:19:07برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اذان ظهر18:44:42برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] غروب خورشید19:03:55برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اذان مغرب