پاسخ: مرجع ابزار ها ، کامپوننت ها و اکتیوایکس های ویژوال بیسیک
برای SQL Server شما کافیه روی سیستم سرور SQL Server نصب کنید و دیتابیس خودتونو توش Attach کنید و بر روی سیستم ها کلاینت اون رو نصب کنید اگر شبکه شما مشکلی نداشته باشه به راحتی برنامه با استفاده از ConnectionString زیر با سرور ارتباط برقرار میکنه :
کد:
con.connection String = "server=PC1;database=DB1;Integrated Security=True
"
سلام دوستای عزیز
کسی یه کامپوننت گرید گرافیکی که ترجیحا با adodc کار کنه نداره ما دانلود کنیم ؟؟!
یه سوال هم دارم میخام زمان اجرای برنامه کاربر بتونه به صورت دینامیک فرم ها رو مثل اشیا اضافه کنه؟
یه خط خودم میدونم ولی این خطی مه بلدم واسه اضافه کردن یه فرمه من میخام هر تعداد که کاربر وارد کرد تو برنامه اضافه شه
dim form2 as new form1
در اصل برنامم برای یه سیستم کنترل هزینه کافی نت هستش
نقل قول:
کسی یه کامپوننت گرید گرافیکی که ترجیحا با adodc کار کنه نداره ما دانلود کنیم ؟؟!
والا بهترینش که من سراغ دارم vsFlexGrid 8 هست که اتفاقا لینکشو من توی همین انجمن گذاشتم
نقل قول:
یه سوال هم دارم میخام زمان اجرای برنامه کاربر بتونه به صورت دینامیک فرم ها رو مثل اشیا اضافه کنه؟
یه خط خودم میدونم ولی این خطی مه بلدم واسه اضافه کردن یه فرمه من میخام هر تعداد که کاربر وارد کرد تو برنامه اضافه شه
dim form2 as new form1
در اصل برنامم برای یه سیستم کنترل هزینه کافی نت هستش
برای اینکار باید حداقل یک شیء از اون شیء ای که میخواین اضافه کنین روی فرم باشه و بصورت آرایه ، یعنیIndex اون 0 یا 1 باشه بعد با تابع Load میشه این شی رو اضافه کرد ..
کد زیر 6 عدد دکمه به فرم و به صورت آبشاری اضافه و ردیف میکند :
کد:
For I = 1 To 6
Load Command1(I)
Command1(I).Left = Command1(I - 1).Left + 500
Command1(I).Top = Command1(I - 1).Top + 500
Command1(I).Visible = True
Next I
i = Val(InputBox(""))
For n = 1 To i
Load Form1(n)
Form1(n).Left = Form1(n - 1).Left + Form1(n - 1).Width
Form1(n).Visible = True
Next
تو خط مشخص شده به مقدار n گیر داد وگفت subscript out of range
فکر نمیکنم فرم قابلیت ارایه شدن داشته باشه
فرم قابلیت Index نداره برای همین اون بخش ارور میده . برای فرم نمیشه از این روش استفاده کرد .. برای اضافه کردن فرم باید تعداد فرم هایی که کاربر قراره اضافه کنه مشخص باشه و در کد برنامه ذکر بشه .
سلام
من تازه توی این انجمن عضو شدم دنبال به کامپوننت می گردم که بتونم یه تقویم فارسی توی فرمم بذارم و هر روزی که کاربر روش کلیک کرد تاریخش بیفته توی یک تکست یا متغیر . با کد وبی اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون می شم من فک کنم این پیغام چند جا نوشتم یه کم کار کردن با سایتتون مبهم بهتر نیست یه راهنما بذارین تا بدونیم کجا سئوال و مطرح کنیم بهتره یا چیزای عرف دیگه؟
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
سلام
من تازه توی این انجمن عضو شدم دنبال به کامپوننت می گردم که بتونم یه تقویم فارسی توی فرمم بذارم و هر روزی که کاربر روش کلیک کرد تاریخش بیفته توی یک تکست یا متغیر . با کد وبی اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون می شم من فک کنم این پیغام چند جا نوشتم یه کم کار کردن با سایتتون مبهم بهتر نیست یه راهنما بذارین تا بدونیم کجا سئوال و مطرح کنیم بهتره یا چیزای عرف دیگه؟
ورود شما رو به انجمن تبریک میگم . کامپوننت موردنظر رو براتون آپلود کردم . لازم به ذکره که کار با انجمن زیادن مبهم نیست .. تمامی بخش ها بصورت تفکیک شده قرار دارند و به راحتی میشه به همه بخش ها دسترسی داشت
نقل قول:
فرم قابلیت Index نداره برای همین اون بخش ارور میده . برای فرم نمیشه از این روش استفاده کرد .. برای اضافه کردن فرم باید تعداد فرم هایی که کاربر قراره اضافه کنه مشخص باشه و در کد برنامه ذکر بشه .
میخام برنامم داینامیک بر اساس نیاز کاربر باشه
تصمیم گرفتم به جای اینکه از یه فرم استفاده کنم یه کامپوننت بسازم چون کامپوننت رو به راحتی میشه ارایه کرد
تا یه جاهاییشم رفتم منتها وقتی کامپوننتمو میبرم تو برنامه ازش استفاده کنم ساب هایی که برای شروع ، پایان و متوقف کردن کامپوننتم نوشتم اسماشون نمیادکه ازشون استفاده کنم
اینم کامپوننتمه اپلودش کردم ببینید اشکال کارم از کجاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
میخام برنامم داینامیک بر اساس نیاز کاربر باشه
تصمیم گرفتم به جای اینکه از یه فرم استفاده کنم یه کامپوننت بسازم چون کامپوننت رو به راحتی میشه ارایه کرد
تا یه جاهاییشم رفتم منتها وقتی کامپوننتمو میبرم تو برنامه ازش استفاده کنم ساب هایی که برای شروع ، پایان و متوقف کردن کامپوننتم نوشتم اسماشون نمیادکه ازشون استفاده کنم
اینم کامپوننتمه اپلودش کردم ببینید اشکال کارم از کجاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشکل نیومدن اسم ها برای اینه که توابعی که در درون کامپوننت قرار دارن همگی به صورت Private هستن .. بصورت Public اگر تغییرشون بدید مشکل حل میشه . ولی نمیدنم چرا توابع شما ارور میده .. فکر کنم یه مشکلی داشته باشه این کامپوننت .
نقل قول:
ورود شما رو به انجمن تبریک میگم . کامپوننت موردنظر رو براتون آپلود کردم . لازم به ذکره که کار با انجمن زیادن مبهم نیست .. تمامی بخش ها بصورت تفکیک شده قرار دارند و به راحتی میشه به همه بخش ها دسترسی داشت
مرسی واقعا لطف کردین خیلی کارم گیر کرده بود ممنونم امیداوارم کمکی هم از دست من بربیا
با تشکر مجدد:yes: