a_k (16-03-08), K A S R A (15-03-08), M A H R A D (15-03-08)
سلام امروز DANESH که همون زبان برنامه نویسی QBASIC هست
ولی به زبان فارسی که توسط بچه های مدرسه ما یعنی
مدرسه راهنمایی شهید اژه ای
تهیه شده رو براتون میزارم لطفا بظر بدین
راستی چند تا برنامه هاش رو که با هاش نوشتن هم برا تون میزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا مبین شما یه نظری بده لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی از همگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
password: www.pcnetwork.irکد:http://rapidshare.com/files/99685221/DL.rar.html
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 15-03-08 انجام شده است
a_k (16-03-08), K A S R A (15-03-08), M A H R A D (15-03-08)
|
بابا دمت گرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاقیت ...
ابتکار ...
آقا فک کنم لینکت خراب باشه من خواستم بگیرمش ولی این پیغامو داد ...
An Error has ocured ....
یه نگاهی بش بنداز ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
سلام .. دوست عزیز منم نتونستم دانلودش کنم ..اما باید چیز جالبی باشه .. والا داستش من دقیقا منظور شما رو متوجه نشدم .. اما اگر منظورتون اینه که برنامه Danesh رو تبدیل به فارسی کردین باید بگم کار جالبه اما چرا DANESH .. راستش به نظر من این زبان ( زبان که چه عرض کنم ) برنامه نسبتا ضعیفیه .. چون هم از امکانات گرافیکی پایینی برخورداره و هم Syntax کدهاش زیاد جالب نیست ( البته با عرض معضرت از سازنده این برنامه )
پیشنهاد من اینه که با زبان های برنامه نویسی قوی تری برنامه های خودتون رو بنویسید
در ضمن خواهش میکن فایل هایی که واسه دانلود ایجا میزارین یا لینک مستقیم باشه و یا اینکه توی همین فروم آپلود کنید .. با تشکر ...
لینک های غیر مستقیم سایت های دیگه حذف خواهند شد .
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
البته بچه های مدرسه ما از این کارا زیاد کردن مثلا یکی یک BROWSER ساخته و این کارا بعید نیست
اگه شد BROWSER رو می گیرم میارم اگه شد .
با تشکر از این که نظر دادین
مشکل دارد مشکل ای جانمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
سلام
لينك درست بچه دان كنند
چي بچه هاي مدرسه شما از اين كارا زياد مي كنن.ميشه بگيد شما كدام مدرسه درس مي خونيد.ما تو صنعتي درس مي خونيم هيچ كي هيچ حركتي نمي كنه .من مي خوام بيام مدرسه شما ادامه تحصيل بدم
كارتون خوب بيد.
ادامه كار=برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Motherboard :Asus P5Q ,Ram : OCZ 2GB 800 ,Cpu :P DualCore 6500, Hdd :HITACHI 1500GB Sata , Graphic : Geforce9500 GT , DVD WR : Suzuki 22x , Chipset : P45,Modem : Asus AM602 ,Band Width:512 Kb
|
به نظر من فارسی کردن زبان های برنامه نویسی هیچ فایده ای نداره .. در ضمن فارسی کردن زبان های قدرتمند مثل C++ تقریبا غیر قابل ممکنه ، البته شاید بتوندی محیط اون رو فارسی کنید اما کدهاش امکان نداره .. در ضمن اگرم کد ها فارسی بشه دیگه کسی نمیتونه از این برنامه استفاده کنه. چون کسی نحوه نوشتن کد هاشو بلد نیست ...
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks