کسی با این تابع کار نکرده بتونه کمک کنه؟
کسی میدونه برای خواندن و نوشتن اطلاعات در پورتها از تابع CreateFile چطور استفاده میشه
|
کسی با این تابع کار نکرده بتونه کمک کنه؟
با سلام خدمت جناب نورانیان .. ورود شما رو به این انجمن تبریک میگم .. در مورد سوالتون من اطلاعی ندارم اما دوستان دیگه هستند ( آقا آرمین ، آقا کسری و ... ) باید صبر کنید تا این دوستان جوابتون رو بدهند
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
در ضمن منظور از پورت، چه پورته هستش؟ COM، Capture و یا پورت شبکه یا همون سوکت!
به هر حال اگر منظورتان پورت COM هستش، بنده اطلاع دارم چگونه می توان به این پورت اطلاعات فرستاد و چگونه اطلاعات را از یک پورت خواند. اگر چنین چیزی را می خواهید، بنده کد VB.net آن را در اختیارتان قرار می دهم.
اگر کد VB6 آن را می خواهید، اعلام کنید تا برایتان تهیه کنم.
امیدوارم که منظورتان را درست متوجه شده باشم. اگر منظورتان نوعی دیگری از پورت بود، لطفا اعلام کنید تا ان شا الله با کمک دوستان بتوانیم مشکلتان را حل کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ravegoat در تاریخ 01-08-08 انجام شده است
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
دوست عزیز با تشکر از شما
کل کاری که من میخوام بکنم باز کردن پورت سریال گوشی نوکیا ست
شما وقتی موبایل را به کامپیوتر وصل میکنین یه مودم میسازه در واقع من میخوام بتونم دستورات at را به مودم ارسال و دریافت کنم
برای ارسال فرمان های AT به مودم و یا گوشی و کار با فرمان های AT میتونید به این تاپیک که آقا آرمین زحمتشو کشیدن مراجعه کنید : http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=12799
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
دوست عزیز!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noorsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا اول به این سوال جواب بدید که می تونید با Hyper Terminal به پورت USB گوشیتون At Command ارسال کنید؟
اگر می تونید، من سورس ارسال/دریافت رو براتون می فرستم!
اگر نمی تونید، باید از مودم گوشیتون استفاده کنید.
در ضمن بگویید چرا تاپیکی که قبلا دیده بودید مشکل شما را حل نکرد؟در این تاپیک نرم افزاری وجود دارد که به پورت USB نیز فرمان ارسال می کند. یعنی وقتی گوشی با USB به رایانه وصل می شود حداقل یک پورت COM برایش در نظر گرفته می شود که از طریق آن باید فرمان ارسال کرد.
با سپاس
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
MoBiN.R (02-08-08)
من با هایپر ترمینال به گوشی وصل میشم ولی با شماره پورت نمیشه و باید نام مودم را انتخاب کنم برای همین از کنترلهایی که پورت را از شماره باز میکنن نمی تونم استفاده کنم
البته من تونستم با تابع createfile پورت مودم را بازکنم و اطلاهاتی به اون ارسال کنم ولی هنوز نتونستم اطلاعاتی دریافت کنم
آرمین جان کدوم نرم افزار با پورت usb کار میکنه ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks