سلام!
دوست عزیز! کاری که گفتی رو کردم ولی نشد. فکر کنم منظورت taskkill بود.
می خوای خودت امتحان بکن ZeroX جان؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
سلام!
دوست عزیز! کاری که گفتی رو کردم ولی نشد. فکر کنم منظورت taskkill بود.
می خوای خودت امتحان بکن ZeroX جان؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
|
|
تست کردم که دارم میگم ولی شرمنده نمیتونم دستور رو بهتون بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو کی نوشته ؟ چون واقعا چیز جالبی هست بسته میشه با دستور ولی باز دوباره باز میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آفرین داره واقعا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام مجدد!
من حرفتونو قبول دارم.
فقط یه سوال ؛ آیا هر دو تا برنامه رو تونستید BREAK کنید؟ منظورم Minute و TlocK هستش؟
Dim Armin As Iranian
واییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الآن گفتید که Break کردم؟
درسته وقتی برنامه رو ببندید دوباره اجرا میشه...
نیاز یه فکر بیش تری داره!!!
Dim Armin As Iranian
عجب برنامه ردیفیه ... فقط با Log off بسته میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعیده به این راحتیا بشه از کار انداختش ... (Minute) رو میگم .
Friends Will keep you Dry
|
|
حرفای عجیب میزنی ها اون اولی رو که اگر دست به چیزی بزنی تایم دوباره میره از اول فرار کردن از دستش یکم غیر ممکن به نظر میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باید بیشتر بررسی بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام!!!
برای شکستن برنامه ی Minute یه فایل BAT روی Desktop ایجاد کنید و توش دستوره زیر را تایپ کنید:
"taskkill /im "minute.exe
بعد یه میانبر روی Desktop ایجاد کنید تا فایل BAT رو که ساختید اجرا کنه. بعد برای میانبر یه Shortcut Key بذارید مثل Alt+Ctrl+Q.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا Minute رو اجرا کنید و Hot Key های میانبر را بزنید یعنی همون Alt+Ctrl+Q. برنامه بسته میشه.!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خواید امتحان کنید؟؟؟
حالا روی TLock فکر کنید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dim Armin As Iranian
Labyrinth (06-04-08), M A H R A D (06-04-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks