آرمین جان خیلی ممنون
اما Dim counter As Integer = 0 اررور میده تو دوتاش
آیا باید مشخصات شی هامو تغییر بدم؟
خیلی ممنون و ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

پاسخ: مرجع حل مشکلات پیرامون برنامه نویسی ویژوال بیسیک
                آرمین جان خیلی ممنون
اما Dim counter As Integer = 0 اررور میده تو دوتاش
آیا باید مشخصات شی هامو تغییر بدم؟
خیلی ممنون و ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|  | 

مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک

خواهش می کنم دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mar mar mari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه نیازی نیست. شرمنده؛ اصلا" یادم نبود در VB6 نمیشه درست بعد از تعریف متغیر اون رو مقدار دهی کرد.
هر دو تا سورس اصلاح شد که از پیوست قابل دریافته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط ravegoat در تاریخ 25-06-13 انجام شده است
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

میدونم سوالم مسخره هس ولی چکار کنم بد گیر کردم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mar mar mari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

دوست عزیز، جوابتون در پست 101 داده شد. با این حال بنده بازم متن سورس ها رو قرار میدم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mar mar mari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینم دومی:کد:Dim counter As Integer counter = 0 Dim sum As Double sum = 0 If Text1.Text <> vbNullString Then counter = counter + 1 sum = sum + Val(Text1.Text) End If If Text2.Text <> vbNullString Then counter = counter + 1 sum = sum + Val(Text2.Text) End If If Text3.Text <> vbNullString Then counter = counter + 1 sum = sum + Val(Text3.Text) End If If Text4.Text <> vbNullString Then counter = counter + 1 sum = sum + Val(Text4.Text) End If If Text5.Text <> vbNullString Then counter = counter + 1 sum = sum + Val(Text5.Text) End If If counter > 0 Then Dim midVal As Double midVal = sum / counter MsgBox midVal End If
کد:Dim counter As Integer counter = 0 Dim midVal As Double midVal = 0 For Each ctr In Me.Controls If TypeOf ctr Is TextBox Then If ctr.Text <> vbNullString Then counter = counter + 1 midVal = midVal + Val(ctr.Text) End If End If Next ctr midVal = midVal / counter MsgBox midVal
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks