دوست عزيز نياز به عذرخواهي نيست. سوال مال شماست و عرايض بنده فقط جهت اينه كه سريع تر به پاسخ خودتون برسيد...
عرض كنم خدمتتون كنه سوال شما با دفعات قبل هيچ تفاوتي نداره و بديهي هستش كه هيچ جوابي هم حداقل از سوي بنده دريافت نخواهيد كرد چون بنده خودم سوالاتي رو جهت رفع ابهام مطرح كرده بودم و شما به هيچ كدوم اون ها پاسخ نداديد!
مشتق سيبوليك:
اگر تابعي به شكل f(x) موجود باشه، مشتق سيمبوليك اون هم برحسب x بيان ميشه كه f'(x) خواهد بود. يعني شما در مشتق سيبوليك تابعي رو محاسبه مي كنيد كه مشتق f رو به ازاي هر x خواهد داد و به مشتق تابع در نقطه ي معيني محدود نميشه. اگر بخوام ساده تر بيان كنم مشتق سيمبوليك يعني مشتق پارامتري.
مشتق عددي
شما مشتق تابع f(x) رو به دست مياريد كه f'(x) باشه. بعد در مشتق تابع بايد به x يك مقدار عددي بديد؛ فرضا" x=a . حالا بايد مقدار f'(a) رو به دست بياريم كه يك عدد خواهد شد. به عبارتي ما داريم مشتق تابع در يك نقطه ي معين رو به دست مياريم.
من تنها كاري كه مي تونستم براتون بكنم اين بود كه روند مشتق گيري عددي توابع مثلثاتي رو براتون پياده سازي كنم. چون VB6 نداشتم، سورس رو با VB.NET 2008 نوشتم و پيوست كردم. البته يه سري مشكلات داره...براي مشتق پارامتري هم بايد از Parsing استفاده كنيد كه لينك مقاله اش رو براتون گذاشتم و مجددا" مي گم كه كار آسوني نيست...
موفق باشيد
آرمينبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks