شرمنده آقا خوردیم به امتحانات پایان ترم .. وقت کافی ندارم برای کارای دیگه .. واقعا شرمندم .. کاش زودتر مطرح میکردین
مدیر بازنشسته
شرمنده آقا خوردیم به امتحانات پایان ترم .. وقت کافی ندارم برای کارای دیگه .. واقعا شرمندم .. کاش زودتر مطرح میکردین
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره.
منم خودم امتحانات پایان ترممه
استادمون دیر گفت
بازم ممنون . . .
سلام
بالاخره تونستم با تحقیق در مورد این برنامه یه چیزی درست کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا انشا الله بعد از امتحانام میام و اوپن سورس این برنامه رو به زبان ویژوال بیسیک میزارم تا همه عزیزان استفاده کنند. . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم فقط میزارم به خاطر بعضی ها که بخاطر این برنامه 15000 تومان میگیرن از دانشجویان بد بخت. . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا تا 2 بهمن 87برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MoBiN.R (12-01-09)
اینم یه اسکرین شات.
فعلاً اینو داشته باشین تا بیام. . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ardalan_farzin در تاریخ 11-01-09 انجام شده است
MoBiN.R (12-01-09)
کاربر شهرسختافزار
من این برنامه ی الگوریتمو میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!
دوستان سورس الگوریتم FIFO یا همون FCFS به زبان ویژوال بیسیک (VB6) در این پست موجوده.
فقط برای دانلود سورس ها از PSCode کوکی مرورگر تون را موقتا" غیر فعال کنید و یا در این سایت عضو بشید.
تاپیک قفل شد!
آرمین
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks