سلام،دوستان واقعا ممنون میشم اگر در حل این سوال بم کمک کنید:
برنامه ای که دو عدد را بگیرد و با استفاده از جمع و تفریق و قدرمطلق ماکسیمم و مینیمم رو پیدا کند.(برای ماکسیمم و مینیمم جداگانه میخواد.)
کاربر شهرسختافزار
سلام،دوستان واقعا ممنون میشم اگر در حل این سوال بم کمک کنید:
برنامه ای که دو عدد را بگیرد و با استفاده از جمع و تفریق و قدرمطلق ماکسیمم و مینیمم رو پیدا کند.(برای ماکسیمم و مینیمم جداگانه میخواد.)
htondkar (12-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. منظورتون این هست مثلا شما چند عدد رو بدید و برنامه ماکسیمم و مینیمم را پیدا کند؟
برای این کار میتونید از توابع مینیمم و ماکسیمم در اکسل استفاده کنید.
اگه خواستید روش کار را توضیح میدم.
ripek (12-02-10)
کاربر شهرسختافزار
منظورم اینه که برای پیدا کردن ماکسیمم و مینیمم در محاسبات فقط از جمع و تفریق و قدرمطلق استفاده کنه!
ممنون میشم اگر روشتون رو توضیح بدید.
ripek (12-02-10)
مدیر بازنشسته
برای پیدا کردن ماکسیمم و مینیمم نیاز به محاسبه خاصی نیست فقط یه الگوریتم خاصی داره که در ماکسیسم اولین عدد باید به عنوان بزرگتر از همه انتخاب بشه و با بقیه چک بشه و در مینیمم اولین عدد کوچکترین عدد .. اگر خواستین من برنامشو بنویسم براتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lartenk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
متاسفانه من الگوریتمی نمیشناسم که برای اینکار از جمع و تفریق و قدرمطلق استفاده بشه کرد . چون اصلا نیازی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lartenk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
کاربر شهرسختافزار
چه جلبببببببببب!منم همین سوالو داشتم.اقا مبین اگه میشه این برنامرو واسه من بنویسید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب دیگه 2تا شدیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب حداقل یه راهنمایی ای چیزی بکنید...
کاربر شهرسختافزار
ممنون که نوشتین ولی منظور من این بود که برنامه ی ایشون:
رو با ارایه بنویسم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط htondkar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks