ممنون از جوابتون
من هم ده دوازده سال پيش زماني كه كامپيوتر هاي پنتيوم وان بود چون كامپيوتر خيلي دوست داشتم به خونه دوستم ميرفتم و با هم كويييك بيسيك كار ميكرديم تا جائي كه ديدم زبان زعيفي هستش و يك كتاب به نام "ابزارهاي برنامه نويسي در كوييك بيسيك " گرفتم و با وقفه هاي داس مثلا يك كارهاي مثل دانستن پوينتر موس و ... ميشد انجام داد ولي باز هم جالب نبود
با ترس و لرز رفتم سراق توربو سي پلاس پلاس و با كتاب سي جعفرنژاد شروع به يادگيري كردم و عاشق اين زبان قدرتمند شدم.
زيبا ترين پرژه من حركت اشكال سه بعدي بود كه دو سه ماهي روش فكر ميكردم. در واقع اين زبان تمامي ابزار لازم براي اين كار را داشت. من با فرمول مختصات سه بعدي را به دو بعدي تبديل ميكردم و بعد از محاسبه عمق هر كدام از اشكال مثلثي ترتيب رسم آنها را مشخص ميكردم تا هم پوشاني نداشته باشند و درست رسم شوند و براي ايجاد حركتي يكنواخت از دوصفحه استفاده ميكردم كه يعني يكي در حال رسم و ديگري در حال نمايش بود و تصاويره پيوسته و بدون نقصي ايجاد ميشد.
قصد من انجام همين كار در ويژوال است لطفا كتابي عالي در اين زمينه به من معرفي كنيد البطه اگر دانلودي باشد كه هضينه نكنم بهتر است ولي هر چه كه گشتم پيدا نكردم.

Bookmarks