خوب فکر میکنم کمی در مورد کتب موجود در بازار ایران هم صحبت کنم خوبه !
در مورد زبان سی :
بهترین کتابی که من به عمرم در زمینه آموزش زبان سی برای تازه کاران هست ..کتابی نیست جز " سی گام به گام " اثر بینظیر آقای استفان پراتا ! آخرین خبری که از انتشار این کتاب دارم در ایران .. مربوط میشه به سال 1376 که توسط انتشارات مجتمع فنی تهران پخش شده بود ... با ترجمه ای بسیار فصیح و عالی ... اما در دنیا .. این کتاب به ویرایش پنجم خودش رسید ه و تمام قابلیت های سی استاندارد رو که بر اساس آخرین تغییرات در زبان سی و اخرین استاندارد ها در این زبان به فصاحت هر چه تمامتر عنوان میکنه ! این کتاب در یک کلام بینظیره ! و سکوی پرتابی برای نو آموزان هست .. نمیدونم آیا ترجمه ای ازاین کتاب در حال حاضر هست یا نه ..ار پیداکردید که اعلام کنید در غیر اینصورت ..لینک دنلود اون کتاب به زبان اصلی رو قرار دادم تو پست اول ... از دست ندیدش !
کتاب بعدی ..کتاب جناب آقای جعفر نژاد قمی هست .. که میدونید برای هر زبانی یک کتاب ایشون ترجمه کردند به لطف همسر گرامیشون ! ... ترجمه های کتابهای ایشون بسیار زیباست ! و این جور کتابها بدرد افرادی میخوره که یک سابقه ای از برنامه نویسی داشته باشند ! و صرفا میخوان وقت کمی رو برای آشنایی با برنامه صرف کنند و سریع به دستورات و قواعد زبان مربوطه اشنایی پیدا کنند ! ... کتاب بسیار خوبی است ..امامشکلی که داره استاندارد نیست .. یعنی هم کتاب سی هم کتاب سی پلاس پلاس ایشون از استاندارد C90 تبعیت میکنن و مثل کتاب آقای استفان پراتا بروز نیست ! ...
یک کتاب دیگه هم هست به زبان سی نوشته شده که توضیحات عالیی داره و بسیار زیباست وواما مثل بالایی از استاندارد C90 پشتیبانی میکنه اما برای آشنایی با زبان سی بسیار خوبه . السم اون کتاب "برنامه نویسی به زبان سی " هست ... یک مرجع عالی برای دانشجوبان که واقعا شما رو یک برنامه نویس تربیت میکنه .. این کتاب پر است از پروژه های دانشجویی و بزرگ و کوچیک که همه به تفصیل توضیح داده شدند .. نویسند این کتاب آقای :ابولفضل گلچین فر " هستند . و ظاهر دلچسبی داره .. قیمت این کتاب 10 هزار تومن هست !
(قیمت کتاب جناب آقای جعفر نژاد قمی زبان سی (مرجع کامل ) 7000 تومن .. سی پلاس پلاس ایشون هم همین قیمت رو داره )تا اونجای که من اطلاع دارم (در زمان خرید بنده اینطور بوده ) )
برنامه های این کتاب رو از اینتر نت دنلود کنید چون در کتاب اشتباهات تایپی فاحشی وجود داره ! در مثالها البته که البته شما متوجه خواهید شد ! ... این کتاب یک مرجع کامل برای زبان سی هست (البته استاندارد قدیمیش یادتون نرده )
بعداز اون میرسیم به کتاب های آموزشی دایتل و دایتل که برای نوآموزان و اونایی که هیچ سررشته ای از برنامه نویسی ندارند عالیه .. .
کتاب سی ++ ایشون ویرایش 5 اون رو خریدار یکنید ..و در زمانی که این کتاب رو تموم میکنید شما به یک برنامه نویس نیمه حرفه ای مبدل شده ای که مبنا های برنامه نویسی درست رو بخبی فرا گرفته اون هم بسیار عالی ! این کتاب شدت توصیه میشه .. در دو جلد هست .. هر کدوم 9000 تومن ... من ترجمه ای که ازش دیدم خوشم نیومد .. از آقای قلزم هست ... و بعضا بد میپیچوند مطلب رو .. ورژن اینگلیسی اون اگر بهش دسترسی دارید بسیار عالیه ..بسیار بسیار عالی ... ورژن 6 اون هم در سال 2008 منتشر شده و پیشنهاد میکنم دریافتش کنید ...
این کتاب هم بر اساس آخرین استاندارد های زبان سی ++ هست ..
کتابی در زمینه سی هم دارند که مبتنی بر آخرین استاندارد های زبان سی هست که متاسفانه بنده مطالعش نکردم ... به نظر من کتاب خوبی باید باشه ..
و مطلب آخر این که همین کتاب دایتل و دایتل اموزش سی ++ یکی از کتب مرجع وزارت علوم هست برای درس سی++ ...
امیدوارم که مثمر ثمر بوده باشه ... اگر نظری هم دارید در این زمینه خوشحال میشم با بنده در میون بذارید
آرزوی خوشبختی و سرافرازی شما دوستان رو دارم
حق نگه دارتان

Bookmarks