گلپسران جواب بدین دیگه
راستی ویژال سی ++ ، ویندوز فورم اپلیکیشن نداه؟ انگار فقط سی شارپ اینو داره؟ ینی با ویژال سی ++ نمیشه اشیایی مثل دکمه و ... ساخت؟
با ویندوز فورم اپلیکیشن ،شی میسازن دیگه؟ درسته؟
گلپسران جواب بدین دیگه
راستی ویژال سی ++ ، ویندوز فورم اپلیکیشن نداه؟ انگار فقط سی شارپ اینو داره؟ ینی با ویژال سی ++ نمیشه اشیایی مثل دکمه و ... ساخت؟
با ویندوز فورم اپلیکیشن ،شی میسازن دیگه؟ درسته؟
|
|
یه سئوال دیگه داشتم . انگار تابع cout و ... تو فایل iostream.h هه
مگه همه ی تابع ها نشونه شون این نیست که با دو علامت پرانتز تعریف میشن؟ پس اینا چرا پرانتز ندارن؟ سئوال پست اول ام هم پابرجاست
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!
سجاد جان چرا اینقدر پراکنده سوال پرسیدی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینا الگوی پروژه رو مشخص می کنن. توضیحات بیش تر در پیوند زیر:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
What is the difference between MFC, ALT, WIN32, COM and CLR-VBForums
داره! میشه با C++ هم فرم ساخت. وقتی داری پروژه رو ایجاد می کنی از بخش Visual C++ زیر شاخه ی Win32، گزینه ی Win32 Project رو انتخاب کن. بعد از ایجاد پروژه کلید های ترکیبی Ctrl+Shift+A رو همزمان پایین نگه دار و در پنجره ی باز شده، از قسمت Visual C++ زیر شاخه ی UI، گزینه ی Windows Form رو به پروژه اضافه کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم دوستان در پست 2 و 3 به خوبی جواب دادن و این جواب ها نه تنها متناقض نبودن بلکه هم دیگه رو تکمیل می کردند. پیشنهاد می کنم دوباره بخونی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی
آرمین
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
AMD>INTEL (06-07-15), nima_hl (01-07-15), SajjadKhati (01-07-15), خبات کریمی (01-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks