دوست عزیز!
سوال پرسیدن عیب نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-Visual Studio.Net 2008 یک محیط برنامه نویسیه. وقتی این برنامه رو با سایر برنامه های مرتبط نصب می کنی، یه شمایل با نام بالا روی صفحه ی میزکارت ظاهر میشه که شبیه به علامت بی نهایت می مونه. وقتی این برنامه رو اجرا می کنی، یک پنجره باز می شه که برای برنامه نویسیه. در این محیط انتخاب می کنی که با چه زبان برنامه نویسی (vb, vc++, vc#) می خوای کار کنی. بعد تعیین می کنی که با این زبان می خوای چه پروژه ای بسازی مثلا می خوای برنامه ی کاربردی بنویسی، برنامه ی گوشی های هوشمند طراحی کنی و ... . بعد هم یه چیزایی رو تنظیم می کنی و شروع می کنی به برنامه نویسی. در حقیقت وِژوال استادیو به کار ها سرو سامان می ده.
2-از کجا میشه تهیه کرد:
الف)سوپر مارکت سر کوچه ی ما ب)سوپر مارکت سر کوچه ی شما ج)سوپر مارکت سر کوچه ی ایشان د)همه ی موارد.
یقینا" گزینه و) درسته!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خاطر این شوخی ببخشید!!!
نسخه ی 2008 ویژوال استادیو هم به صورت سی دی و دی وی دی موجوده. اگر می تونی DVD رو تهیه کن. CD Visual Studio.Net 2008 رو هم می تونی بگیری. نسخه ی کامل اما بدون MSDN اون داری دو سی دی هستش که با قیمت حدود دو هزار تومان می تونی تهیه اش کنی.
شامل:
نسخه ی سی دی باید اول رو رایانه Extract بشه و بعد اونو از توی رایانه نصب کنی.Visual C#
Visual C++
Visual Basic
Visual Web Developer
MS SQL Server 2008
3-راحتت کنم، تمام زبان های مایکروسافت دات نت اولشون V به معنای Visual (شی گرا) وجود داره. پس VC++ یعنی ویژوال سی پلاس پلاس که می تونی تو اینترنت هم دنبالش بگردی!
4-
*برنامه های کنسولی راحت تر از برنامه های گرافیکی بار گذاری میشن چون دیگه لازم نیست دستورات محیط گرافیکی رو اجرا کنند. ولی الآن دیگه کسی برنامه ی کنسولی نمی سازه.
**محیط های برنامه نویسی جدید همشون ویژوال هستن. ولی اگر دنبال محیط برنامه نویسی کنسولی هستی برو دنبال TurboC . زمانی که من به دنیا اومدم این محیط برنامه نویسی تو اوج بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . یادش بخیر... . خواستی لینک دانلودشو برات می ذارم.
***با تمام زبان های برنامه نویسی جدید مایکروسافت حتی VB.netمیشه هم برنامه ی کنسولی و هم ویژوال نوشت. من پیشنهاد می کنم که تو برنامه های ویژوال طراحی کن!
به جمع برنامه نویسان این کره ی خاکی خوش آمدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks