دوست عزیز سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من سه زبان رو بهت پیشنهاد می کنم!
ویژوال سی پلاس پلاس،سی شارپ C# و ویژوال بیسیک (نسخه های دات نت). حالا تا اونجایی که می دونم در موردشون توضیح می دم:
VC++: زبان فوق العاده قوی هستش و بسیار هم کاربردیه. تا اونجایی که یادمه اگر بخوای از نسخه های دات نتش در وِیژوال استادیو استفاده کنی، برنامه ات در اول بصورت کنسولی یا همون Command Line هستش و با کد نویسی به صورت وِیژوال در میاد. این زبان در لینوکس هم کاربرد داره اما محیط برنامه نویسیش در لینوکس کاملا شی گر هستش و تو در اول فرم برنامه رو می تونی ببینی. به هر حال یکم یادگیریش مشکل ولی ارزششو داره.
C#: یک زبان شی گرا و فوق العاده انطعطاف پذیره. به نظر من کد نویسی توش از سی پلاس پلاس آسون تره. یک سری از دستورات برنامه نویسی سی شارپ دقیقا عین ویژوال بیسیک دات نته. به هر حال بهت پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنی. در ضمن مایکروسافت هم خیلی ازش حمایت می کنه.
VB : این زبان خیلی با سابقه و قدرتمند هست (بر گرفته شده از Basic & QBasic). خیلی جا ها هم کاربرد داره.با VB.netمی تونی برای PocketPC و SmartPhone هم برنامه بنویسی. کاربرد دیگه اون هم تو ASP.net برای طراحی صفحات پویای وب هستش. راحت هم میشه برنامه نویسی با این زبانو یاد گرفت. حمایت از این زبان کم شده. من خودم از این زبان استفاده می کنم (VB.net) و نسخه از VB6 هم تو الکترونیک و هک خیلی استفاده می شه.
دوست عزیز انتخاب با خودته. من بهت پیشنهاد می کنم یه Visual Studio 2008 یا 2005 بگیر و زبان های که در بالا توضیح دادمو روش نصب کن. این جوری می تونی راحت تر تصمیم بگیری. ویژوال استادیو 2008 هم CD و DVD هست و نسخه های موجود می تونه کارتو راه بندازه. به هر حال اگر در مورد خرید پک سوال داشتی بگو تا بیشتر بهت توضیح بدم.
و حالا بقیه سوالا:
دوست عزیز برنامه نویسی نیاز به تجربه داره و فرق نمی کنه تو چه از چه زبانی استفاده کنی. فقط باید پشتکار و امید داشته باشی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهت پیشنهاد می کنم برو اول یه کلاس آموزشی 3 ماه تا یه چیزایی دست بیاد بعد می تونی خودت با استفاده از منابع موجود، برنامه نویسی تو قوی کنی. در مورد منبع و کتاب هم سوالی داشتی بگو.
و در آخر: در مورد Delphi
عجب جایی این دلفی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من می تونی از دو نسخه ی دلفی استفاده کنی، یکی دلفی 7 و دومی برلند دلفی دات نت 2005. هر دوی این نسخه ها شی گرا هستن و تو در اول فرم برنامه رو می بینی و می تونی بار عمل کشیدن و رها کردن کنترل های روی فرم برنامه ای که می خوای بنویسی بذاری. برخی از الگو های Delphi .NET شبیه VB.net هستش و کلا دلفی زبان خوب و قوی هستش و خیلی ها هم قبولش دارن.
بازم سوال داشتی، سایر دوستان و استادنم در این انجمن و خود من در خدمتیم!
با سپاس
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks