برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
تاپیکی که زدید ، توش کاراکتر # داشت و باعث میشد تاپیک بالا نیاد تا جوابی داده شه
البته آقا آرمین و بقیه ی اساتیدها جواب کامل دادن . من هم چندان ++C کار نکردم (فقط اطلاعات اولیه ازش دارم) بنابراین اغلب سئوالات پست اول رو بهش اشراف ندارم ولی تا بچه های دیگه جواب بدن ، تا جایی که بدونم ، میگم (فرض رو بر این میگیرم که دقیقت سئوالات پست اول رو دارین) :
تا جایی که میدونم :
1) فرقی ندارن جز توی قابلیت ساپورت کردن شی گرایی در ++C
2) سخت نیست (البته سختی اش ، به انتخاب زبان هم بستگی داره) ولی برنامه ریزی بلند مدت میخواد (حداقل یکساله و برای حرفه ای شدن ، هر چی وقت گذاشته بشه ، بازم کمه حتی 15 سال زمان)
3) نمیدونم منظورشون از آینده نگری ، چیه . ولی هدف برنامه نویسی ، رابطه ی مستقیمی با انتخاب زبان داره .
معمولا اونایی که هدف شون دروس دانشگاهی هست یا اونایی که در سطح درایور و بسیار پیشرفته میخوان برنامه نویسی کنن ، انتخاب شون زبان ++C هه . البته بعضی از اساتید دانشگاه ها هم #C و بعضی ها هم جاوا درس میدن ولی تا جایی که میدونم ، اغلب شون ++C درس میدن . دیگه اینکه ، ++C ، دو نوع هست . یکی تحت دات نت و یکی دیگه غیر دات نت . تحت دات نت اش، یه کم آسون تر از غیر دات نت اش هست ولی محدودیت هایی توی برنامه نویسی حرفه ای و وابسته نبودن به سیستم عامل ایجاد میکنه . البته مایکروسافت توصیه کرده بجای استفاده از ++C تحت دات نت ، از #C استفاده بشه . ولی ++C غیر دات نت ، سخت تره . مثلا اینکه حتی بصورت مستقیم ، قابلیت تعریف رشته نداره و کلا به نظرم منعطف نیست
معمولا اونایی که هدف شون پول درآوردن از برنامه نویسی هست یا اینکه برنامه نویسی ساده تر از ++C میخوان ، زبان #C رو انتخاب میکنن . ولی علاوه بر این هدفی که گفتم ، اگه برنامه نویسی تون به سیستم عامل وابسته هست (مثلا اینکه برای موشک ها و ... نمیخواین برنامه نویسی کنین) یا برنامه نویسی در سطح درایور انجام نمیدین (معمولا برنامه نویسی سطح درایور رو نرم افزارهای بسیار حرفه ای و گروهی انجام میدن مثل آنتی ویروس ها و یا ویروس های بسیار پیشرفته . هر چند با سی شارپ هم میشه حدودا برنامه نویسی سطح درایور انجام داد) یا اینکه اگه هدف تون ، درس دانشگاه نیست (البته بازم بستگی به استادش داره) ، #C انتخاب هوشمندانه تری هست
4) بستگی به انتخاب زبان تون داره . اگه #C باشه ، آموزشش از صفر ، توی انجمن هست . برای سی پلاس پلاس هم باید بگردید توی اینترنت . ولی بجز هر دوی این قضایا ، من اگه بودم ، کلاس های آموزشی رو هم (در صورت مشکل مالی نداشتن) پیگیری میکردم چون رقابت میشه و آدم انگیزه ی بسیار بیشتری پیدا میکنه تا اینکه صرفا تنهایی توی خونه یاد بگیره (البته آموزش های اینترنت رو توی خونه پیگیری کردن ، خیلی کمک میکنه ولی ...)
5) اگه از دات نت ++C استفاده میکنین که بهتره (یا باید) از ویژال استودیو استفاده کنین که آخرین نسخه اش visual studio 2017 v15.3 هست وگرنه نمیدونم
6) حجم آفلاین visual studio 2017 v15.3 ، حدودا 24 گیگ هه
بقیه که مشخص هه

Bookmarks