استفاده از Stack نسبت به یک حلقه For برای پیدا کردن فاکتوریل بهینه تر نیست؟
استفاده از Stack نسبت به یک حلقه For برای پیدا کردن فاکتوریل بهینه تر نیست؟
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
MoBiN.R (26-06-09)
|
|
به هیچ وجه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه های بازگشتی ( اگه منظورت استفاده از Stack سیستم باشه) سربار زیادی دارن ...
هر دفعه فراخوانی یعنی سیو کردن نتایج مرحله قبلی + زمان مورد نیاز برای ذخیره و بازیابی مجدد .
ولی اینجوری کد خیلی ساده و کوتاهی داره دو خطه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به طور کلی بهتره برنامه های بازگشتیی که میشه با حلقه نوشت رو به صورت غیر بازگشتی و توی حلقه نوشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم زمان اجرا , هم سربار کمتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورت از Stack تعریف شده خود کاربر باشه بستگی داره چجوری میخوای ازش استفاده کنی ؟؟؟؟؟
Friends Will keep you Dry
منظورم همون برنامه های بازگشتی بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته الان یک سرچ کردم مثل اینکه Iteration نسبت به Recursion از نظر Efficiency بهتر هست. من برعکسش رو فکر می کردم!
ممنون.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
MoBiN.R (26-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks