سلام دوست عزیز، وقت شما هم بخیر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bn1376 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن تشکر از پاسخ دوستان؛ بنده هم تجربیاتی رو به اشتراک می ذارم که امیدوارم مفید باشه.
زبان پایتون در زمینه ی هک و امنیت کاربردیه. پس ادامه دادنش تصمیم مناسبیه. کتابی که بنده پیشنهاد می کنم Learning Python هستش ولی نمی دونم ترجمه ی خوبی ازش وجود داره یا خیر.
احتمالا منظورتون از کالی، توزیع لینوکسی هستش که بازم به نظرم در حوزه ی امنیت گزینه ی مناسبیه. خود سایت کالی کتاب آموزشی رسمی داره که نسخه ی PDF اون به شکل رایگان از سایتش قابل دریافته. ولی شاید آموزش های بهتری هم وجود داشته باشه.
در مورد رشته ی تحصیلی هم خیلی نگران نباشید چون در غالب دانشگاه های کشور به شکل تخصصی هک و امنیت تدریس نمیشه. پس بازم مطالعه ی مباحث بر عهده ی خودتونه.
در مورد آینده و پول نمی تونم نظر قطعی بدم ولی متخصصین امنیت پیش تر درآمد مناسبی داشتن چون نیروی کار در گذشته در این زمینه اشباع نشده بود. ولی امکانش هست که الان اوضاع تغییر کرده باشه. با این حال سازمان های دولتی و بانک ها همچنان خواستار چنین نیرو هایی هستن. از سمت دیگه بین شغل و حرفه تفاوت وجود داره. شما می تونید هر شغلی داشته باشید که پول خوب داشته باشه ولی مطابق میل تون نباشه. اما در دراز مدت این شغل به حرفه ی شما تبدیل نمیشه. چون چالش های اون شغل چیزی نیست که شما بهش علاقه داشته باشید. در یک افق دراز مدت بهترین قضاوت رو خودتون دارید نه دیگران!
در مورد یادگیری زبان های دیگه شاید حق با دوستانتون باشه. بنده در این زمینه متخصص نیستم ولی طبق تجربیات قبلی می تونم پیشنهاد کنم که C++، Php و SQL رو از قلم نیاندازید. شما برای کشف یه آسیب پذیری باید با ساختار برنامه آشنایی پیدا کنید و زبان های سطج پایین در این زمینه بسیار کمک حال شما خواهد بود. حتی بعد ها می تونید سراغ اسمبلی برید تا بتونید کد های Decompilation رو تحلیل کنید.
در آخر هم پیشنهاد می کنم کتاب راهنمای گام به گام نفوذ به کامپیوترها و راههای موثر مقابله با آن نوشته ی اد اسکودیس ترجمه ی مهرداد توانا و سعيد هراتيان رو مطالعه بفرمایید. این کتاب گرچه بسیار قدیمیه ولی دید بسیار مناسبی به شما از مبانی شبکه و مبانی هک و امنیبت ارایه میده.
شاد و موفق باشید
آرمین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks