برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas1717 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم
تا جایی که من میدونم ، هکر شدن ، فقط به یادگیری برنامه نویسی نیست . اول اینکه علم پایه ی برنامه نویسی ، به قول دوستمون خودش ریاضی هست و کسایی که ریاضی (چه هندسه یا ریاضی معمولی مخصوصا ریاضی گسسته ی) قویتری داشته باشن ، درک و نوشتن الگوریتم براشون راحت تره . پس علاوه بر یادگیری برنامه نویسی (هر زبانی) ، پیشنهادم اینه که ریاضی (هر دو مخصوصا ریاضی گسسته) تون رو آروم آروم قویتر و قویتر کنین و اگه قوی هستین ، عالی تر کنین (کلا ریاضی از برنامه نویسی جدا نیست)
دوم اینکه در زمینه ی هک ، فقط برنامه نویسی کافی نیست . تا جایی که میدونم ، باید خیلی از مباحث علوم دانشگاهی مثل طراحی الگوریتم و ... رو بلد باشن . بجز این ، باید با درس سیستم عامل (که ربطی یا حداقل ربط خاصی به برنامه نویسی نداره) باید تسلط کامل داشت (البته این علوم دانشگاهی بازم که برای هک و ... فکر کنم مبتدی محسوب شه)
در کل خبر ندارم برای علم هک باید چه روال و علم هایی کسب بشه . میتونین از استاد آرمین در انجمن یا کسای دیگه بپرسین
درباره ی طراحی وب هم که تا جایی که میدونم 2 تا زبون وجود داره یکی php که خیلی ساده تر و ضعیف تر و یکی asp.net که قویتر اما نیاز به یادگیری سی شارپ داره و هر کس بسته به کارش یکی از این ها رو انتخاب میکنه ولی من وجه تمایزشون رو نمیدونم (بازم بهتره از آقا آرمین بپرسین)

Bookmarks