با صحبت شما شدیدا موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پستی که استارتر محترم گذاشتن بیشتر رنگ و بوی کمالگرایی میده تا ذوق برای یادگیری و پیشرفت و همراه بودن با منطق
که البته تو این سن و سال برای همه هست و طبیعیه
بنده برنامه نویس نیستم و حتی سمتش هم نرفتم اما خب چیزایی در موردش شنیدم اینکه چقد به ریاضیات شباهت داره و ....
خب من برخلاف برنامه نویسی با ریاضیات خیلی سرو کار داشتم و دارم
و حداقل در مورد ریاضیات این رو میدونم که صرف حفظ کردن مثلا 1000 تا فرمول مختلف کسی نمیتونه بگه من ریاضی دان هستم و حتی 90درصد افراد اگه یک مسئله ریاضی رو با فرمولهای مورد نیاز برای حل کردن جلو روشون بزاری قدرت حل مسئله رو ندارند.
پس ریاضی دو قسمته یکی سواد ریاضی که از همون حفظیات نشات میگیره دومیش قدرت تجزیه و تحلیل و حل مسئله
بدون شک برنامه نویسی هم همین قاعده رو داره
اگه کدهای برنامه نویسی رو همون فرمولهای ریاضی درنظر بگیریم به همین نتیجه میرسیم.
با زمان بندی های اینچنینی که من 6 ماه فلان زبان یاد بگیرم بعد 3 ماه فلان زبان بعد برم سراغ یکی دیگه ....
اینجور آدم تبدیل میشه به یک دایرهٌ المعارف بی مصرف که همه چی بلدی و هیچی بلد نیستی
خبره شدن تو برنامه نویسی به زمان زیاد، تمرین زیاد ، والبته تحمل زیاد برای شکست خوردن نیاز داره

Bookmarks