برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas1717 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میشود
اول اینکه شما بخوای توی همه چیز ، تا ته تخصص اش رو بری ، اصلا به نظرم این کار شدنی نیست . به نظرم علم امروزی توی هر چیزی این قدر پیشرفت کرد که اگه یه شاخه شو بگیری تا ته بخوای بری ، همه ی عمر رو هم بذاری ، بازم کمه
پس اول ، باید هدفت رو مشخص تر و بعد توی یه تخصص وارد شی نه همه .
زامارین هم با اونکه از سال 2015 وارد ویژال استودیو شد ولی تا جایی که من خبر دارم ، بسیار گسترده و پر حجم و پر از توابع مورد نیاز برای برنامه نویسی آندروید هست . یعنی زامارین چیز متوسط یا ضعیفی نیست . اما بالاخره نمیتونم با آندروید استودیو مقایسه اش کنم چون با هیچ کدوم فعلا کار نکردم (ولی حجم زامارین برابر کل ویژال استودیو و 30 گیگ هست) . در ایران ساپورت بشه یا نه ، چندان مهم نیست چون زبانش سی شارپ هه ، با یادگیری این زبان ، میشه باهاش کار کرد . هر چند آموزشش هم توی ایران تک و توک داره داده میشه (بازم میگم زامارین چون فقط 2 ساله اومد ، فعلا زیاد آموزش درباره اش نیست)
منظورم از اینکه یه زبان رو روش وقثت بذار اینه که هر وقت کامل یه زبان رو یاد گرفتی ، بعد برو سروقت بقیه ی زبان ها چون سوئیچ کردن روی زبان های مختلف (حداقل هم سطح) ، هم وقت هدر دادن الکی هست و هم هیچ قدرتی رو به برنامه نویس اضافه تر نمیکنه و یا به هدر دادن وقت اش نمیارزه . یعنی مثلا سی شارپ رو که یاد گرفتی ، حالا زبان هم سطح اش مثل جاوا رو بخوای کار کنی ، هیچ فرقی نمیکنن چون هر چیزی که با جاوا بتونی بنویسی ، با سی شارپ هم میتونی . بجای وقت اضافی روی جاوا ، میتونی تکنولوژی های مختلف سی شارپ (مثل دیتابیس و asp.net و برنامه نویسی چند لایه و ده ها مورد دیگه) رو یاد بگیری که هر کدوم شون باز ماه ها وقت میبرن حرفه ای شدن توش . حالا چه برسه به زبان های ضعیف تر از زبانی که میخوای یاد بگییری که اصلا توصیه نمیشه . یعنی وقتی سی شارپ یاد گرفتی ، بعدش بخوای مثلا پایتون یا جاوا اسکریپت یاد بگیری . یا با یادگیری asp بخوای بعدا php یاد بگیری . قطعا این دیگه کاملا وقت هدر دادن بدون اضافه شدن بار علمی یا قابلیت کاربردی اضافه تر هست اما مثلا بعد از یادگیری کامل سی شارپ ، بخوای بعدا ++C رو یاد بگیری ، ارزش داره . یا بعد از یادگیری کامل ++C ، بخوای اسمبلی رو یاد بگیری ، بازم ارزش بسیار زیادتری داره
شما اگه بخوای بخاطر سئوال پرسیدن این و اون علم رو یاد بگیری ، به نظرم درست نیست چون علم جاهایی اش بسیار پیچیده و نیاز به فکر کردن های بسیار زیاد داره و قطعا با این انگیزه ، کسی نمیتونه در قسمت های سخت ، راه به جلو ببره

Bookmarks