سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas1717 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تو تاپیک مربوط به آموزش های آقا سجاد از من راهنمایی خواستید ولی من که برنامه نویس نیستم و اون لینک ها رو هم به خاطر اینکه آقا سجاد رو دوست دارم قرار دادم
ولی به خاطر شما امروز بیست و خورده ای مقاله تو سایت های مختلف رو مطالعه کردم که نتیجش رو برای شما میذارم
1- اول شما باید مشخص کنی در چه محیطی می خواهی برنامه بنویسی. دسکتاپ، وب، موبایل
2- اگه در محیط desktop می خواهی برنامه بنویسی چون بیشتر ایرانی ها از ویندوز استفاده می کنن باید فقط روی سی شارپ تمرکز کنی چون زبان اصلی مایکروسافت برای ساخت برنامه ها در ویندوزه و چیزی به نام پایگاه داده داره به نام sql server که ابن دو تا رو باید یاد بگیری
3- اگه می خواهی برای وب برنامه بنویسی ابتدا باید html و html5 و css و css3 رو کامل یاد بگیری
بعد جاوا اسکریپت که یک زبان تحت client است و کتابخانه های مهمش رو یاد بگیری مثل JQuery و AngularJS
بعد php یا ASP.NET که زبان های تحت سرور هستن رو یاد بگیری
نکته: مثل اینکه برای یادگیری ASP.NET باید C# رو هم یاد بگیری که پس تا آخر تابستون امکان پذیر نیست
4- اگه برای موبایل می خواهی باید همون Java رو برای اندروید انتخاب کنی
با java برای وب هم می شه برنامه ساخت
اینایی که نوشتم کلیات بود و اگه شما توی هر مسیر وارد بشی غیر از اونایی که گفتم باید یکسری چیزهای دیگه هم یاد بگیری
مثلا کسی که بخواد برنامه نویسی وب انجام بده باید کمی photoshop هم بلد باشه و همین طور در دیگر زبان ها
بعد اینکه می تونی برای وب، دسکتاپ و موبایل زبان های دیگه رو هم یاد بگیری که بعضی ها رو هم خودت اشاره کردی مثلا Visual basic.net رو برای دسکتاپ و python رو برای وب
انقدر زبان برنامه نویسی هم داریم که خود من گیج شدم چون هر کی نظرش روی یک زبانه
مثلا یکی می گفت فقط Ruby که من اسمش رو هم نشنیده بودم خوب هر کی یک نظری داره دیگه
کلا شما برای موفقیت در هر رشته ای باید زبان انگلیسی رو بلد باشی به این صورت که اول لغات عمومی هر زبان رو یاد بگیری بعد لغات تخصصی مربوط به اون رشته رو
پس الان شما لغات عمومی زبان رو یاد بگیر و بعد برو لغات تخصصی کامپیوتر مربوط به برنامه نویسی
زبان رو به مرور یاد بگیر
حالا اگه شما در یک زمینه تسلط کامل پیدا کردی همون برای کسب درآمد کافیه ولی اگه دوست داشتی می تونی بری زبان های دیگه رو هم دنبال کنی
در یک سایتی نوشته بود اگه کسی اصول برنامه نویسی رو یاد بگیره سوییچ کردن از یک زبان به زبان دیگه کار مشکلی نیست کافیه فقط syntax هاش رو یاد بگیره که مثلا 3 تا 6 ماه می تونه یاد بگیره
اینایی که گفتم صرفا ترجمه بودن و من خودم قسمت دوم فیلم آقا سجاد رو دیدم کلا هنگ کردم
من به پیشنهاد آقا سجاد شروع کردم یاد بگیرم سی شارپ رو چون آقا سجاد خیلی خوب یاد میده با مثال های مختلف و نقاشی و ...
حالا اگه علاقه داری بیا من و شما و دوستای دیگه مثل niu و ehx با هم یاد بگیریم و اگه سوالی مطرح شد اونیکه بلده جواب بده
یعنی اگه با هم یاد بگیریم خیلی راحت تر می شه

Bookmarks