سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas1717 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فارق از دنیای برنامه نویسی و اینها...چنتا چیز ساده باهات در میون میزارم که امیدوارم بدردت بخوره دوست من و بخونیشون:
اول اینکه منبع این انرژی ای که همین الآن همین امروز داشتی رو پیدا کن.چطور شد که تاپیک زدی،نوشتی،در مورد شغل آینده ات فکر کردی؟ بخاطر چه چیزی بود؟
وقتی این رو بخوبی متوجه شدی، خب حالا شما فقط وظیفه داری 1کار خیلی ریز و کوچیک انجام بدی تا موفق باشی و موفق بمونی: همون دلیلی که باعث شوق و انرژی توی وجودت میشه رو هر روز هر ثانیه به خودت یادآوری کن.و اگر تونستی سعی کن این دلیل رو هی ارتقاء بدی و بهترش کنی،بزرگونه ترش کنی.منطقی تر یا احساسی ترش کنی، هرکاری کنی که این دلیل بشه اعتقادت.
بعد این رو در نظر بگیر که شبیه به رُبات نباش،چون نمیتونی باشی: صبح بلند شم، تمرین کنم تا 2ظهر، فلان کنم تا ساعت فلان،بعدش این،قبلش باید اینکارو کنم،بعدش باید فلان کنم و....
برای شخص خودم این برنامه ریزی هام همگی با شکست مواجه شد. و هر بار که اینجوری میباختم، هفته ها از اهدافم عقب می افتادم. این برنامه ریزی ها رو به کل از زندگیم حذف کردم.
سعی کن با تمام وجودت با تمام قدرتی که داری با حس های اشتباه درونت مقابله کنی (مثل غرور یا حسادت) و سعی کنی از هرکسی که حتی بدت میاد، درس یاد بگیری.حرفی که میزنه یا تجربه ای که داره رو خوب گوش بده، بشدت با خودت مقابله کن که قضاوت نکنی و سعی کنی از حرفهاش سود ببری. به محض اینکه کوچکترین قضاوتی در مورد حرفِ آدمی که موفق نشده داشته باشی، متاسفانه خودت هم طعم باخت اون فرد رو دقیقا میچشی.
مثلا نوشتی باید زبانم فول باشه یا باید فلان کنم...هیچ بایدی وجود نداره در هیچ کاری.... به جز یک باید» هیچوقت از چیزیکه دوس داری، دست نکش.
هیچوقت.
حتی اگر آخر شب به این نتیجه رسیدی که هرکاری که کردی بیهوده بوده،دست نکش.
حتی اگر همه آدمها بگن و واست دلیل بیارن که تو بازنده ای و میبازی، نترس، برو و بباز. وقتی باختی با غرورت مقابله کن.
بعد از اینهمه مدت از زندگیم،تازه به این نتیجه رسیدم که باختن، همون موفقیته. تنها چیزیکه در زندگیم کمکم میکنه،همین باختن هست. هرچقدر بیشتر ببازی، موفق تری. دلیلش خیلی پیچیده تر از اینه که بنویسم،چون خودمم نمیدونم چرا، ولی هروقت ببازی،اونقدر چیز یادمیگیری،که همینها یک پله میبرنت بالاتر،اونجا سخت تر میبازی و چیزهای بیشتری یاد میگیری و یک پله ی دیگه میری بالاتر، اونقدر اینکار رو تکرار میکنی تا برمیگردی پشت سرت رو میبینی که اوووه چقدررررر از زمین ارتفاع گرفتی.
در ارتباط با پول هم یکدونه قانون بیشتر وجود نداره: هرچقدر علم و دانش و تخصصت در چیزی (هرچیزی) بیشتر باشه، به همون نسبت احتمال پولدار شدنت بیشتره. حالا میخواد دانشت در کارهای خوب بیشتر باشه یا کارهای بد فرقی نمیکنه،هرچقدر بیشتر از دیگران سعی کنی بفهمی، سعی کنی دنبال کنی،سعی کنی کنجکاوی کنی، و دست نکشی، به همون اندازه احتمال اینکه پولدار و پول دار تر بشی هی بیشتر میشه.
توجه کن کلمه "احتمال" رو بکار بردم، چون نیاز به تلاش هم هست.
و در آخر این جمله رو از من داشته باش» بازنده ی واقعی شخصی هست که کنار کشیده.
موفق باشی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks