درود.

C# هم تحت ویندوز کارایی داره و هم وب و هم موبایل و بازار کار فوق العاده ای هم داره.

اگر صرفا برای ویندوز بخواهید برنامه نویسی کنید،دلفی گزینه برتر هستش.

اگر صرفا برای وب می خواهید برنامه نویسی کنید،PHP گزینه برتر هستش.

برای موبایل،JAVA بهترینه.

میکروکنترلر ها اکثرا با دو زبان بیسک و C برنامه نویسی میشن.کافیه سینتکس هر کدوم از این دو را بلد باشید( C قدرت مانور بیشتری داره در کنار اسمبلی)

در نهایت،هنر برنامه نویسی،تجربه چندین ساله کار با یک زبان و پلتفرم برنامه نویسی و انجام صدها پروژه ی حرفه ای و تجاری هستش.

C++ بیشتر برای بازی نویسی و آنتی ویروس و برنامه های سیستمی کاربرد داره(مثل درایور های قطعات سخت افزار) و افرادی که وارد این مبحث میشن،اکثر با IDE Visual C++ کار می کنند و کارشون هم بسیار تخصصی و محدود روی یک موضوع خاص هستش. برخی افراد هم از جنبه ی کراس پلتفرم بودن C++ با محیط های توسعه QT استفاده می کنند که البته از قدرت های سطح پایین(سیستمی) این زبان کاسته میشه.
ممنونم دوست من به خاطر توضیحات زیبا و درستتون
راستش من میخوام برنامه نویسی تحت وب یکی از زبان ها رو کار کنم تا بتونم چیزایی که نیاز دارم و به فکرم میرسه اوکی کنم ولی در اصل برنامه نویسی تحت نت رو دوست دارم.
قصدم یادگیری C# بود ولی گفتن که از طرف اون به asp.net میرسی برای برنامه نویسی در سطح نت ولی اگر C++ یاد بگیری بعد پی اچ پی یاد گرفتنت راحت تره چون کداش بهم نزدیکه. ولی C# کلا وارد دنیای asp میکنه.
برای همین گیج شدم

و مورد دیگه اینکه خب C++ به زبان میکرو کنترلرها و plc نزدیک تره تا C#

این موارد باعث گیج تر شدن من شده.