این بزودی خیلی معنی ها داره ها !
این بزودی خیلی معنی ها داره ها !
|
سعی میکنم توی همین یکی دو هفته !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه توی این مدت خیلی سرم شلوغه دارم له می شم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ... معنی هکر :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
▪ Hacker کیست؟
هکر کسی است که با سیستم های کامپیوتری آشناست و میتواند با روشهایی خاص (بدون اجازه) وارد آنها شود... این انسان میتواند خوب یا بد باشد (در هر حال هکر است )
▪ Hacker واقعی = سامورایی : کسی که هدفش از نفوذ به سیستمها نشان دادن ضعف سیستمهای کامپیوتری است نه سوءاستفاده ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
▪ Wacker (واکر): کسی که هدفش از نفوذ به سیستمها، استفاده از اطلاعات آن سیستمهاست (جرو هکرهای کلاه سیاه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
▪ Cracker (کراکر): کسی که هدفش از نفوذ به سیستمها، خرابکاری و ایجاد اختلال در سیستمهای کامپیوتری است. (جرو هکرهای کلاه سیاه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
▪ Preaker : از قدیمیترین هکرها هستند که برای کارشان نیاز (و دسترسی) به کامپیوتر نداشتند و کارشان نفوذ به خطوط تلفن برای تماس مجانی، استراقسمع و ... بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
با سلام . دوستان من مدرک کارشناس امنیت شبکه (هکر قانونمند - CEH ) رو دارم و درتیمهای بزرگ ایرانی فعالیت داشتم و هم اکنون نیز پیگیر هستم . اگر دوستان خواستند میتونم آموزش هکینگ رو در یک دوره ی فشرده 120 روزه آموزش بدم . البته فقط مفاهیم رو چون هک واقعآ گسترده تر از این حرفاست . چندین مباحث رو هم اینجا می گم اگر خواستین بگین . اگر هم اسمی تو لیست نبود بگین .
Start Hacking And security On NIX Family
Hacking WEbportals . Local . Remote
Exploits - Buffer Over Flow and ....Compile And Every think about of this
- Remot File inc or Local File inc Researching Bugs On Portals . Os . Networks
Writing Exploits
و هزاران مطلب دیگر که باور کنین حتی واسه معرفی اونها هم باید هزاران خط نوشت به دلیل گستردگی بیش از حد این مبحث بزرگ
موفق باشید ...
Programmer On C - Cpp - PHP - Perl
The Expert Of Security with CE|H
Network via Cicso systems CCNA
CEH و کجا گرفتی دوست من ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehran.Programmer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پایان فعالیت در فروم
والا اون موقع که من مییخواستم ceh بگیرم سنم کم بود . اما شرکت کهکشان وقتی تست گرفت از من و دید میتونم با مرکز اصلی تو دبی تماس گرفت و اونا اجازه دادند که من به عنوان جوان ترین فرد اجازه ی امتحان دادن رو داشته باشم . کهکشان نور واقعآ عالیه و همه ی مدارکش معتبره و نامبر جهانی داره . هم چنین من Cisco Systems CCNA روهم از اینجا گرفتم . اگه خواستی بگو من کمکت کنم واسه مدرک
موفق باشید
Programmer On C - Cpp - PHP - Perl
The Expert Of Security with CE|H
Network via Cicso systems CCNA
Gabana (27-03-08)
|
ممنون ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehran.Programmer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم البته تقریبا یکسالی با کهکشان بودم . بعد از دوره ای که گذروندم دیگه نرفتم کهکشان و تصمیم گرفتم که خودم بخونم . البته زمان من بنا به دلایلی دیگه امتحان نمی گرفت. هر چند منم قصد امتحان دادن نداشتم . اما حالا دوباره امتحان می گیره ..
در هر حال خوشحال شدم از آشنایی با شما و ممنون از توجهتون .
موفق باشی /.
پایان فعالیت در فروم
سلام دوست عزیز
من خیلی علاقه مند به یادگیری هک هستم و خودم زیاد علاقه ای به خواندن مطلب ندارم و بیشتر علاقه مند به گوش دادن به استاد هستم
من هومن 20 ساله از بندر ماشهر در خوزستان هستم.آیا امکان آموزش هک به من را دارید؟بسیار ممنون میشم و شرایط شما را میپذیرم
یا علی (س)
و من اللله توفیق
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks