سلام.نه اصلا از سی شارپ استفاده نکردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.نه اصلا از سی شارپ استفاده نکردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mojtaba313 (11-08-14)
|
من که با PEid چک کردم نوشت ==> C# .Netبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 حالت داره:
یا از Protector استفاده کردی که اینطور نیست!
یا وقتی Visual Studio رو نصب کردی حالت Defalt ی که اول برنامه میپرسه رو روی #C قرار دادی (من خودم یه بار این کا رو انجام دادم و روی VB تنظیم کردم! برنامه هایی که با #C می نوشتم به صورت VB کامپایل می شدند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
هنوز راه حلی واسه حالت دوم پیدا نکردم مگر اینکه Visual Studio رو Uninstall کنی و دوباره نصب کنی!
=========================
اين کرک مي رو هم ساختم که ديگه نميشه با Reflector باهاش کار کرد! (این همونی بود که واسه آرمین جان گفتم)
کلا بايد بي خيالش بشيد چون کدش قابل دسترسي نيست و Protect شده!
خودم که نتونستم Unprotect ش کنم! حساب کنيد اگر با PEid بازش کنيد ميگه اين برنامه با Borland Delphi نوشته شده!!
من ميرم همه جا ميگن امنيت Net. در حد تيم مليه ولي اگر راست ميگن بيان اينو کرک کنند!
البته باید راهی وجود داشته باشه! من فعلا دارم تحقیق می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://rapidshare.com/files/259509399/Crack_Me_Protected.zip.html
MoBiN.R (26-07-09), Mojtaba313 (11-08-14), ravegoat (26-07-09)
سلام!
متوجه شدم! خب می تونی مثلا" CPU ID رو بگیری. بعد چند تا کارکتر بهش اضافه کنی. در آخر اونو هش کنی. این بشه سریال برنامه. این جوری سریال یک سیستم با سیستم دیگه متفاوت میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نمونه دارم. اگه خواستی بگو برات بذارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی جان! چرا این قدر سختش کردی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟ یواش یواش برو جلو... ! حالا من با این کرک می چی کار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا" می گی با چه برنامه ای Protect کردی؟ این Protector هایی که تو تاپیک گذاشتی، روی دات نت مشکل دارن!
من Crack_Me_Protected رو با notepad باز کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؛ گفتم شاید بشه چیزی از کد ASCII برنامه در آورد. اینو پیدا کردم:
UCL data compression library
نمی دونم تا چه حد درسته. اگه واقعا" برنامه با UCL کمپرس شده باشه فکر کنم بشه با UCL 1.03 برنامه رو Decompress کرد.
مشخصات کامپایل برنامه هم این بود:
Built: Jan 10 2005 20:26:38 $
$Info: win32 ia32/little-endian flat Borland C 0x0551 $
1.03 Jul 20 2004
حدس می زنم به خاطر این بود که اون نتیجه ی عجیب با PEid به دست اومد.
(همه ی حرف هام شد حدس و گمان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
MoBiN.R (26-07-09), Mojtaba313 (11-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks